Snap
  • Zwanger

ik wil een meisje, mama

mama, ik wil een meisje...en als t nou een jongen wordt? Nee mama ...Een meisje!

Ik ben nu 13 weken zwanger, heel leuk allemaal en op zich heb ik ook niet echt last van klachten, behalve de vermoeidheid, daar word ik soms wel gek van, ben heel vaak moe en dat kan soms de hele dag duren! Hopelijk gaat het snel over, maar beter dat, dan boven een wc hangen :)

Ik had het er met mijn dochter over, ze is 3 en ze wilt heel graag een zusje, ze is daar al heel duidelijk in, ik hoor over 2 weken wat het word, maar Amira wilt een meisje, toen ik zei dat het misschien een jongentje zou worden, werd ze boos zelfs :) en zei heel duidelijk, Nee mama, een meisje !

Waarop mijn  moeder zei, dan trek je m toch meisjeskleren aan, hahahaha '

Ik ben benieuwd, we zullen zien, over 2 weken...

Ook binnenkort weer rechtszaak tegen mijn ex, wat met vakantie te maken heeft en met andere zorg regeling, geeft wel een beetje stress mee, maar ik laat t maar over me heenkomen, we zien wel.

Ik hoop alleen dat het positief verloopt, Amira gaat nu ook praten met een kinderpsycholoog, hopelijk gaat dat ook iets opleveren. Ik wil voornamelijk dat Amira rust in haar hoofd gaat krijgen, haar geluk staat bij mij bovenop!