Profile icon Profiel News icon Posts (19)
Blog image
  • Zwanger
  • post

Tot hoeveel maanden zelfstandig?

Tot hoeveel maanden gingen jullie zelfstandig boodschappen doen?

Hallo, ik vraag me eigen af met hoeveel maanden/weken gingen jullie zelfstandig boodschappen doen? Vaak is het zo dat de vrouw de boodschappen haal. Ja toch? Bij ons is dat ook zo m'n vriend werkt, en ik doe het huishouden en de boodschappen en zo. Maar nu vraag ik me eigen af wanneer zou ik het samen met m'n vriend moeten gaan doen? Ik loop nu al niet meer met volle boodschappentassen te sjouwen, loop nu gewoon wat meer van de auto naar het huis. We hebben een eigen oprit, dus lekker makkelijk!! Maar als m'n vriend vakantie heeft gaat ie wel altijd mee, en dan neemt ie toch altijd een paar dingen extra, of hij doet toch andere dingen zeg maar, bijv het karretje van de winkel anders neer zetten terwijl ik dat juist irritant vind weetje wel. Op een gegeven moment moet ik toch denk ik samen met m'n vriend gaan omdat het niet meer alleen gaat. Maar goed dan is het gewoon niet anders. En moet ik me eigen erbij neer leggen? Hij is nu al bezorg hoor, hij zeg elke keer: als we samen boodschappen moeten gaan doen moet je het eerlijk zeggen hoor, vind ik echt niet erg hoor. Zo lief..!!

Artikel lezen
18 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • post

Tussen de 6e en de 7e week al erg moe.

Ben nu al vaak moe als ik maar boodschappen gaat doen of zo.

Ik ben nu 6 weken en 4 dagen zwanger als het goed is. En ben nu al vaak moe, zo moe dat ik gewoon ff lekker rust moet hebben rond half 1 of zo. Soms kan ik dan eventjes 10 min slapen maar voor de rest lig ik gewoon lekker wakker. Ik wou het eigenlijk eerst niet toegeven, maar m'n moeder zei het m'n vriend en m'n schoonmoeder die zeiden alle 3 joh ga ff lekker overdag een half uurtje ff plat, zodat je lichaam ff tot rust kan komen. Zondagavond was ik het eten aan het koken, en de moeheid sloeg zo hard toe dat ik tijdens het eten zei tegen m'n vriend: als ik m'n eten op heb, mag jij ff de afwas weg ruimen ga ik ff een half uurtje liggen. Nou, dat is niet zo gauw wat voor mij hoor hihi. Ik heb soms alleen last van misselijkheid sochtends en gewoon moeheid overdag, en als ik smiddags na het eten eventjes plat ga, dan valt dat ook wel mee. Hoe deden jullie dat? Nu kan ik het nog want nu heb ik nog geen kleintje lopen, maar als we eventueel over een paar jaar wel een 2e zouden krijgen, dan zou het anders zijn. Maar goed dat zien we dan wel weer.

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • post

Op ziekenbezoek tijdens zwangerschap?

Ik en m'n vriend willen op ziekenbezoek gaan bij een collega van hem gaat dat?

Hallo, ik had een vraagje. Mijn vriend heeft een collega die heeft 3 maanden in het ziekenhuis gelegen, en 1 maandje ongeveer in coma. Hij had legionella in z'n lichaam gekregen na een kies trekken of zo, de echte reden willen ze niet kwijt in het ziekenhuis. Nu is ie weer thuis een paar weekjes. Maar mijn vriend wil eventjes op ziekenhuis bij hem om hem ook te vertellen van het grote nieuws dat ik zwanger ben. Nu is mijn vraag eigenlijk: kan dat kwaad? Als ik mee ga op ziekenbezoek. Hoe en wat precies wat ik ook niet exact.....

Artikel lezen
7 Reacties tonen