Snap
  • Zwanger
  • post

Tussen de 6e en de 7e week al erg moe.

Ben nu al vaak moe als ik maar boodschappen gaat doen of zo.

Ik ben nu 6 weken en 4 dagen zwanger als het goed is. En ben nu al vaak moe, zo moe dat ik gewoon ff lekker rust moet hebben rond half 1 of zo. Soms kan ik dan eventjes 10 min slapen maar voor de rest lig ik gewoon lekker wakker. Ik wou het eigenlijk eerst niet toegeven, maar m'n moeder zei het m'n vriend en m'n schoonmoeder die zeiden alle 3 joh ga ff lekker overdag een half uurtje ff plat, zodat je lichaam ff tot rust kan komen. Zondagavond was ik het eten aan het koken, en de moeheid sloeg zo hard toe dat ik tijdens het eten zei tegen m'n vriend: als ik m'n eten op heb, mag jij ff de afwas weg ruimen ga ik ff een half uurtje liggen. Nou, dat is niet zo gauw wat voor mij hoor hihi. Ik heb soms alleen last van misselijkheid sochtends en gewoon moeheid overdag, en als ik smiddags na het eten eventjes plat ga, dan valt dat ook wel mee. Hoe deden jullie dat? Nu kan ik het nog want nu heb ik nog geen kleintje lopen, maar als we eventueel over een paar jaar wel een 2e zouden krijgen, dan zou het anders zijn. Maar goed dat zien we dan wel weer.

10 jaar geleden

ik kan meepraten over het lastig zijn daarvan :p Die van mij slaapt ook niet meer elke middag dus maakt het nog wat lastiger ;)

10 jaar geleden

Nee ben nog niet naar de verloskundige geweest. Pas over 3 weken. 10 weken moet ik zijn.

10 jaar geleden

Mijn verloskundige had zelf niet de mogelijkheid een echo te maken. Dus geen echo bij de eerste afspraak. Rond de 11 a 12 weken een termijnecho bij een echopraktijk. Nu loop ik in het ziekenhuis dus heb wel direct bij 6 weken een echo gehad. Maar daar zie je nog niet zoveel op hoor.

10 jaar geleden

Het hoort er helaas helemaal bij. Gewoon je rust pakken als het kan!!