Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Op ziekenbezoek tijdens zwangerschap?

Ik en m'n vriend willen op ziekenbezoek gaan bij een collega van hem gaat dat?

Hallo, ik had een vraagje. Mijn vriend heeft een collega die heeft 3 maanden in het ziekenhuis gelegen, en 1 maandje ongeveer in coma. Hij had legionella in z'n lichaam gekregen na een kies trekken of zo, de echte reden willen ze niet kwijt in het ziekenhuis. Nu is ie weer thuis een paar weekjes. Maar mijn vriend wil eventjes op ziekenhuis bij hem om hem ook te vertellen van het grote nieuws dat ik zwanger ben. Nu is mijn vraag eigenlijk: kan dat kwaad? Als ik mee ga op ziekenbezoek. Hoe en wat precies wat ik ook niet exact.....

Ik zou best ff graag mee willen, maar als het schadelijk is voor het kindje dan doe ik het liever niet. Ik heb ook al gezegd: bel hem anders ff en vraag hoe het eerst gaat. Maar goed om hem zelf te vragen of dat het verstandig is om mee te komen, is het ook geen verrassing meer. Beetje lastig dit.

Vandeweek zijn we ook bij zijn tante geweest op bezoek om het te zeggen, die was verkouden maar daar zijn we toen ook geweest. Moet je dan echt alles gaan vermijden vraag ik me eigen af??

Wat zouden jullie dan is mij vraag?

7 jaar geleden

Could you write about Phyiscs so I can pass Science class?

10 jaar geleden

Ik heb besloten dat ie ff alleen gaat naar die collega want vind het zelf al teveel risico en dat zei m'n vriend zelf ook. Gezondheid van ons kindje is toch wel belangrijker vinden we.

10 jaar geleden

Bij twijfel zou ik het niet doen. Ben wel benieuwd wat de verloskundige hier over gezegd heeft mocht je het hebben nagevraagd.

10 jaar geleden

zucht :)