Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Zwanger
  • post

En ja hoor... wij gaan voor de 3e!

Inmiddels gaat de 5e week van de zwangerschap in.

Na veel wikken en wegen de knoop toch doorgehakt! Wij gaan toch voor de derde. In principe direct met de pil gestopt en vervolgens ook direct raak!!! Heb vrijdag een test gedaan nadat ik 3 dagen overtijd was. Zag naast een duidelijke dikke paarse testlijn toch echt een heel dun, bijna wazig lila lijntje verschijnen. Heel stom maar had het eerlijk gezegd toch echt niet verwacht. Maar na het doen van een tweede test is het toch echt zo... zwanger! Heel heel erg spannend... vooral omdat ik een enorme angsthaas ben en op van de zenuwen ben tot aan de 12e / 13e week. Ik weet heus wel dat het echt geen garantie is dat alles goed komt na de 12e week maar het voelt wel veel veiliger als ik een kloppend hartje heb gezien. Nu ben ik eigenlijk bang bij elke steek en elke kramp... erg bang dat het opeens toch misgaat. Maar we gaan er met positieve gedachten doorheen, deze aankomende weken en wat zal het een opluchting zijn als de 1e echo geweest is. Nu weet niemand het in de omgeving het nog, daar wachten we nog mee. Ben wel heel erg moe en heb enorm last van mijn onderrug. Gelukkig nog geen misselijkheid, hoop dat dat zo zal blijven. Zijn er nog meer moeders die in september zijn uitgerekend?

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen
  • post

Babboe winnen,doet de pagina het niet!

Babboe ik wil er ook één!!!

Leuke actie om zo'n geweldige Babboe te kunnen winnen! Ik heb al een aantal maal geprobeerd mijn eigen reactie te geven maar helaas krijg ik steeds de melding dat de pagina is verwijdert.... Dit is een leuke kans om wel héél goedkoop de kinderen te vervoeren! Ik zie ze dagelijks langs rijden, er staan er sinds kort ook een aantal op het schoolplein geparkeerd. En als ik alle trotste bezitters van deze babboe's moet geloven dan hadden ze er eigenlijk allemaal veeel eerder aan moeten beginnen. Ik zag eerst meer een grote laadbak op wielen. Nu zie ik er echt alleen het gemak van. Beide kinderen kunnen tegelijk mee, en de boodschappen zwengelen ook niet meer aan het stuur maar kunnen ook zó de bak in! De accessoires zijn erg leuk, vooral de kap, en de verschillende zitjes. Wellicht ook de perecte uitkomst om een baby in maxi-cosi in te vervoeren. Maar dan moet ik natuurlijk wel mijn reactie plaatsen om kans te kunnen maken... Omdat we er al over zaten te denken er één aan te kopen, waren we aan het goochelen met hoe we deze toch - niet zo heel goedkope aankoop- zouden moeten bekostigen. Gelukkig is een 13e maand erg handig en is de kinderbijslag ook handig om aan de kant te zetten, maar dat gaat uiteindelijk toch weer "ten koste" van iets anders waar het ook voor gebruikt had kunnen worden. Daarom nogmaals: Héél leuk deze actie en ik doe graag mee!

Artikel lezen
41 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • post

Uitzetlijst Lekker goedkoop!

Struikel jij ook over de kosten die een baby met zich meebrengt?? Bereid je voor!

We weten allemaal dat een kindje erg veel kosten met zich mee kan brengen, je wilt immers toch het mooiste en het leukste voor de kleine. Op het moment dat de zoektocht, die vaak via internet plaatsvind, begint slaat mijn laptop al van alles op, lang leve de cookies! Ik bekeek een website die de allernieuwste hypermoderne kinderwagen verkoopt. De wagen was volledig van leer en had meer dan 8 verschillende standen, en je kreeg er ook nog eens een gratis regenhoes bij! Maar dat mocht ook wel voor 1390,00 toch?

Artikel lezen
13 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • post

Dilemma! Wel of geen derde kindje???

Wel of geen derde kindje? Blij zijn met twee gezonde kinderen, dat zijn wij zeker. Maar er kriebelt echt iets....

Ik ben nu al bijna een half jaar aan het dubben... zullen we het gewoon proberen? Een derde kindje? Moeten we niet gewoon tevreden zijn met wat we hebben? We zijn namelijk al gezegend met twee gezonde kinderen.( 6 en 9 jaar) Helaas is er niemand in mijn directe omgeving bij wie ik dit kwijt kan,dus ik kan er ook niet dagelijks over praten. Ik val steeds over de kosten, we willen uiteindelijk elk kind evenveel geven. Qua eten / boodschappen zal het wel lukken, het gaat meer om het sporten, de kleding, het sparen voor later... We puzzelen nu al met twee kinderen, laat staan met drie kinderen. Hoewel ik wel moet zeggen dat niemand iets te kort komt, beter kan het natuurlijk altijd, maar als het minder zou worden ( qua vakantie's, kleding of cadeautjes) dan zal niemand daar slechter van worden.

Artikel lezen
19 Reacties tonen