10 jaar geleden

Ik koop al maanden de luiers van Kruidvat eigen merk. Zijn net zo goed als Pampers, als ik eerlijk ben. Mijn kleine man is bijna 6 maanden nu en je koopt je inderdaad suf aan luiers. Maar koop je ze van bv Kruidvat, loopt de prijs tenminste niet zo erg op. Maar let inderdaad erop of je kindje er geen allergische reactie op krijgt. Succes!

10 jaar geleden

Dank je, heb je ook een indicatie van de verzendkosten? Het lijkt me wel wat!

10 jaar geleden

mytoys.de. Ik wilde sommige dingen nieuw en dan scheelt dat. Op mp vragen ze voor sommige dingen nog de hoofdprijs! Volgens mij moet je wel paypal of creditcard hebben, dat is wel een nadeel.

10 jaar geleden

Hier ff een 'praktijk verhaal' en lach niet;)... maar ik heb de hoeveelheid en kosten bij gehouden van mijn dochters luierverbruik.. met 3jr en 2mnd was ze zindelijk en heeft ze 4473 luiers verbruikt en heeft ons 812,59 gekost... en je moet inderdaad slim zijn met 'kortingsbonnen' en ik had me geabonneerd op die nieuwsbrieven over de e-mail en stond ik inderdaad ook in de rij bij de Etos met kortingsbonnen over de aanbiedingsprijzen van pampers;) en was m'n fiets volgeladen met pakken luiers...als extra tip zou ik je willen meegeven om te wachten met het kopen van luiers. Ons meisje was het eerste jaar heel erg allergisch voor het merk pampers en heb ik veel gehad aan het huismerk van de Kruidvat... en een toevoeging aan je blogje; 'Als we toen wisten tijdens de zwangerschap wat wij nu 'weten' (5 jaar verder) had het ons toentertijd een hoop centen gescheeld;)'