Profile icon Profiel News icon Posts (9)
Blog image
  • Kind

Van ledikant naar kinderbed. Een grote stap?

Mijn baby is geen baby meer maar een peuter met een eigen wil. Dus kleine diva wild niet worden 'opgesloten' in haar ledikantje. 'Neeeeeee'!

Mijn baby is in augustus vorig jaar 2 geworden. Ohjee, snik..snik...het gaat te snel. Ze is dan ook een grote meid en wilt vanalles zelf doen. Asira heeft een sterke eigen wil en had ze voordat ze 1 jaar werd. Wanneer mama bezig is met het huishouden of eventjes een me-time in de badkamer dan doe ik haar in dr bedje met speelgoed of kijkt ze een dvdtje. Tante en oompie woonden nog thuis en werd ze natuurlijk verwend.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

The big day; voor het eerst naar de peuterspeelzaal.

The big day, maandag 2 februari. Kleine diva/ prinses eerste dag op het peuterspeelzaal. Vol goede moed stond ik op en liep naar dr kamer.

Na weken te hebben gewacht was het dan eindelijk 1 februari. Familie en vrienden waren al op de hoogte en gaven advies en wensten mij succes. Mij kennende had ik het wel nodig. Ze wilden maar al te graag fotos zien en details van haar eerste dag. Beloofd.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Babyspullen

Ik moet shoppen voor schattige ondergoedsetjes.

Dametje is dus overdag zindelijk en vind haar ondergoed heel mooi. Nu moet mama shoppen voor schattige ondergoedsetjes. Er is zoveel aanbod.

Het eerste paar ondergoed wat ze cadeau kreeg van mijn moeder was my little pony. Ik was gek op my little toen ik klein was dus vind het super schattig. Daarna kreeg ze ondergoed met de dagen van de week erop. Asira vind haar ondergoed helemaal mooi en word blij als ze het mag aandoen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Ik hoop dat de peuter pubertijd snel voorbij gaat.

Waarom wilt ze niet slapen? Ik heb 1 kind maar ze telt voor 2. Ze heeft zoveel energie. Ik lees voor, liedje zingen. Niks helpt.

Zo...eindelijk. Mijn kindje slaapt. Ik lig op bed nadat ik vanaf 21:00 bezig ben met mijn kleine diva in dr bedje te doen. In bad gedaan, evt papflesje, tanden gepoetst en pyjama aan. Hopelijk doet ze niet nep en naast mijn bed staat. Ik wil nu echt slapen want het is 23:45. Mooie tijd (sarcastisch bedoeld). 

Artikel lezen
13 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Ik ben bijna twee en ik zeg al NEE.

Mijn lieve babytje was 1 jaar geworden in 2013. Oh wat gaat dat snel zeg. Ze werd een slimme dametje met al snel een eigen wil. Een peuter..

Na haar 1e verjaardag begon ze al te protesteren. Nee, nee, nee! Dat was het antwoord op alles. Nee, mama, pampie. En ook nog schoppen. Ik liet haar lekker lopen in dr blote kont en wachte totdat ze was afgekoeld om haar vervolgens te verschonen en aan te kleden. Het werd een strijd maar sommige dagen was gelukkig rustig, spelen en een dutje doen, boterham eten, mooi aankleden en een spontane photoshoot. Ze was al eenkennig als baby, zo erg zelfs dat je haar niet eens mocht aankijken laat staan vasthouden. Als ik weer eens op bezoek kwam bij mijn moeder  dan kon niemand haar vasthouden. Toen dat voorbij was en mijn relatie aan een einde  kwam zag ze mijn familie vaker. Gelukkig werd ze socialer , wat ik grappig vond is dat ze ook in de winkel of tram met kinderen en vooral met vrouwen communiceerde.  

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Mama met chronische Sarcoidose.

Na mijn cursus nagelstyliste die ik in 2005 behaalde ging ik gelijk aan het werk. Na een jaar voelde ik me niet lekker. Dacht er niks van.

Uit het niets kreeg ik krampen in mijn handen. Zelfs op de fiets richting de winkelcentrum moest ik even stoppen en aan de kant blijven staan totdat de pijnlijke kramp weg trok. Tijdens mijn werk had ik er ook last van. Ik wist me geen raad en ik begon te twijfelen, maar ik wilde niet stoppen met werken. Dit is mijn passie, mijn enige inkomen. Dan had ik voor niks mijn cursus gedaan. Soms werkte ik tot 23:00 s'avonds waarop ik de volgende dag enorm spijt had omdat ik niet eens rechtop kan lopen door de pijn in mijn rug en nek. Mijn handen deden  pijn alsof ik iemand had geslagen. Aan de ene kant had ik cursus geld allang eruit gehaald. Ik besloot minder te werken maar dat mocht niet baten. Ik werd laat wakker wat ik nooit doe maar ik vond het niet erg want mijn 1e klant was toch in de middag.  

Artikel lezen
0 Reacties tonen