Snap
  • Kind

Ik hoop dat de peuter pubertijd snel voorbij gaat.

Waarom wilt ze niet slapen? Ik heb 1 kind maar ze telt voor 2. Ze heeft zoveel energie. Ik lees voor, liedje zingen. Niks helpt.

Zo...eindelijk. Mijn kindje slaapt. Ik lig op bed nadat ik vanaf 21:00 bezig ben met mijn kleine diva in dr bedje te doen. In bad gedaan, evt papflesje, tanden gepoetst en pyjama aan. Hopelijk doet ze niet nep en naast mijn bed staat. Ik wil nu echt slapen want het is 23:45. Mooie tijd (sarcastisch bedoeld). 

Een saaie dag zoals vandaag verwacht ik ook niet van haar dat ze gelijk in slaap valt. We konden niks leuks doen, ze houd van de speeltuin en huilt als we weg gaan. Helaas vandaag was een hondenweer maar gelukkig was het niet koud want moest nog kleine boodschappen doen terwijl mijn moeder op haar paste. Eenmaal thuis sliep ze al en was al na 16:00. Ik had snel vis voor dr in de oven gedaan en een beetje pasta erbij. Mijn moeder en ik hadden pasta met groente van gister. Lekker makkelijk. 

Ik heb 1 kind maar ik ben zo druk bezig met haar. Ouders met 2 kindjes of meer begrijpen dat niet. Zij zijn natuurlijk moe van hun kindjes, dat is een goede reden.

Elke ouder gaat anders om met de peuter pubertijd. Ik weet niet hoe ik ermee moet omgaan. Ben het ieder geval het zo zat. Ik hoop dat het zo snel mogelijk voorbij gaat. Ik mis mijn lieve peuter.

9 jaar geleden

Hahaha, ja ken het. Ze is gek op dr buurmeisje, die is 9 jaar. Dan zeg, sira is donker buiten, nina (buurmeisje) slaapt al en oompie, tante sanna, en opa ook he. Je bent toch ook moe. Ja zegt ze. Dan lees ik voor of dan laat ik dr met een speeltje of knuffel en dan mag ze in dr kamer blijven en niet eruit. Vandaag kwam er 2 x uit en zei dat het klaar was en mama is moe. Klom in dr bedje en sliep gelijk. Vraagt veel geduld en energie maar laatste tijd word het minder. Ze is al zo druk met opgroeien is ook druk in dat hoofdje van haar en ze moet alles vd dag verwerken. Zo zie ik het, blijven herhalen voor jezelf.

9 jaar geleden

9 jaar geleden

Hihi boefje, hier nog eentje met een Duracell batterij! Hij slaapt ook al vanaf zijn 1ste verjaardag al niet meer overdag en ging gerust pas om 22:00 slapen, op een gegeven moment ging hij gelukkig wel 19:30 Slapen, maar lag midden in de nacht gerust ruim 2 uur lang te praten, geluiden maken etc.. En dit niet zachtjes, nee, op max volume en die volume knop is niet te vinden! Honderd keer zeggen dat hij zachtjes moet doen, zelfs de buren erbij gehaald, hij is gek van z'n buurman (buurman ..... wordt boos hoor, zo kan hij niet slapen!) dat hielp voor 1 minuut

9 jaar geleden

Zo lucky you. Das lekker die momenten, dan geniet je meer van je kids.