Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Zwanger

Tweede zwangerschap voelt minder bijzonder...

Zwanger van ons tweede wonder, maar toch voelt deze zwangerschap minder bijzonder dan de eerste.

Inmiddels ben ik alweer ruim 11 weken zwanger van ons tweede kindje. Heel bijzonder aan deze zwangerschap is dat het op de natuurlijke manier is gebeurd, terwijl ik leid aan PCOS en tijdens mijn zwangerschap een hysteroscopie (ingreepje in baarmoeder) heb gehad. Tijdens de ingreep wist ik niet dat ik zwanger was, hier kwam ik pas met 6,5 week achter!

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Baby van 4 maanden en alweer grote wens voor 2e kleine

Ik heb een prachtige dochter van 4 maanden oud en wil graag op korte termijn een 2e kleintje. Merk dat hier toch een soort taboe op heerst.

4 maanden geleden ben ik moeder geworden van een gezonde en super blije dochter Isis. Mijn liefde voor haar is overweldigend en het mooiste gevoel op de wereld. Tijdens mijn zwangerschap had ik nog niet heel veel met mijn ongeboren baby, vooral omdat ik een lastige zwangerschap had. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger worden met PCOS

Zwanger worden met het PCO syndroom kan een lang traject betekenen. Voor ons bleek dit wonderbaarlijk niet het geval!

Rond mijn 20ste ben ik gediagnostiseerd met het PCO syndroom. Wanneer ik geen anticonceptie slikte (de pil) werd ik niet ongesteld. Na enig aandringen van mijn oudste zus, zij is arts, ben ik naar de gynaecoloog geweest. Zijn diagnose was eenduidig; PCOS. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen