Snap
  • Zwanger

Zwanger van ons tweede wonder!

Vandaag tijdens onze echo bleek dat we inmiddels 7 weken zwanger zijn van ons tweede wondertje. Onze dochter is bijna 8 maanden oud.

Op maandag 26 januari deed ik een zwangerschapstest, omdat mijn gevoel zei dat er iets niet klopte... De test was knalpositief, ik ben zwanger!!

Vanwege mijn PCOS heb ik een zeer onregelmatige cyclus, na de bevalling van mijn dochter heb ik geen enkele natuurlijke menstruatie gehad (wel een keer medisch laten opwekken). Geen idee dan ook hoe lang we zwanger zouden zijn en erger nog, ik heb op 16 januari een hysteroscopie gehad (onderzoek in de baarmoeder) waarvoor we echt niet zwanger mochten zijn....

Vandaag een echo gehad, we zijn 7 weken zwanger van een kleintje met een kloppend hartje!! Wat een heerlijk gevoel, maar ook ongelofelijk tegelijk. Ondanks de PCOS voor de tweede keer natuurlijk zwanger geworden... 

Onze dochter is bijna 8 maanden oud en het leeftijdsverschil zal dan rond de 15 maanden uitkomen. Heel heftig in het begin lijkt mij, maar met het oog op de toekomst vind ik het een fantastisch vooruitzicht.

Mijn man en ik hebben besloten het bij twee kids te houden, dus dit is ook gelijk de laatste keer dat ik zwanger ben. Ondanks de extreme vermoeidheid en misselijkheid probeer ik er extra van te genieten en natuurlijk ook van de maanden dat mijn dochter nog " alleen " is!

Hebben jullie nog tips om de zwangerschap door te komen met een kleine baby en vooral om de eerste maanden met twee baby's te overleven :-)

Liefs, Stephanie

9 jaar geleden

Oh wat goed om te horen zeg, en zeker dat je het gevoel hebt dat de jongste er altijd al geweest is!

9 jaar geleden

Onze jongste is nu 6,5 maand. Qua pittigheid viel het wel mee eigenlijk Naomi draaide zo mee in het ritme als of ze er altijd al was

9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Riemke, wat goed om te horen! Heel pittig voor jullie een tweeling en na 13 maanden nog een kleintje lijkt mij. Hoe oud is de jongste nu?