Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Kind
  • post

mijn tweeling wat worden ze snel groot

mijn binken lukas en christiaan gaan al staan en wat worden ze dan in een keer groot !

wat gaat het snel, en dat ging het al mijn mijn dochter (isabelle 3 jaar) en misschien komt het ook dat ze de laatste zijn en dat er geen meer komen. want deze mijlpaal in hun korte leventje is natuurlijk iets om trots op te zijn en dat ben ik ook wel maar ook wel een beetje verdrietig, ze zijn nu echt baby af en worden "grote" jongens.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond
  • post

nooit meer zwanger!! ik ga het missen

geen kinderen meer zeiden we beide toen onze tweeling geboren waren !! maar vanaf september is het voor mij niet meer mogelijk !! mijn baarmoeder gaat eruit!

we zijn drie jaar geleden voor het eerst ouders geworden van prachtige dochter maar de bevalling was alles behalve prettig en daar is alle ellende begonnen. eigenlijk heeft mij baarmoeder toen meeste te voorduren gehad. ik ben toen bevallen na 14 uur met keizersnede.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • post

het begon allemaal zo leuk!!

Het was vorig jaar  april we waren met z'n twee zwanger ik net 6 wk en zij bijna 20 weken, wat vonden we het geweldig om samen zwanger te zijn maar toen sloeg het noodlot toe op mijn zwager z'n verjaardag kregen ze 20 wk echo en kregen ze te horen dat het kindje (jongentje) een openruggetje en waterhoofdje had na paar weken hadden ze besloten om de zwangerschap te beëindigen, wat verschrikkelijk ik vond het zo erg!! maar ook tussen ons veranderde  van een gezellige schoonzussen tot elkaar maar 1x in zoveel tijd spreken , ik wou haar niet te veel met mij enorm grote buik confronteren  wat bij mij ging alles zo weleens waar goed, ook toen ik met 20 wk echo kreeg en te horen kreeg dat we twee jongens kregen duurde het effe voor dat ik haar belde want ja zij had net 3 weken de voor haar mannetje verloren .

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post

leuk peuterspeelzaal!!

dinsdagochtend  half 8 sóchtends ,mijn dochter staat al een half uur in mijn slaapkamer "ik mag naar school vandaag" jubelend , 'kom nou uit bed mamma anders komen we te laat", ik die aan de ene kant het wel lekker vindt dat ze naar de peuterspeelzaal gaat maar aan de andere kant wordt ze dan zo groot."kom nou! lukas en christaan moeten we ook nog wakker maken" onze jongens van 7 maanden oud.

Artikel lezen
2 Reacties tonen