Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Mama
  • Babyspullen
  • post

Shoppen door mama en kids voor papa

Volgende week zondag is het vaderdag in België... Zoonlief heeft al een tof idee voor het cadeautje. Meestal knutselen de kindjes iets op school, maar aangezien de regen volhardt in de boosheid, is de kans groot dat er hier volgende week woensdagnamiddag ook thuis zal geknutseld worden. Vandaag ben ik al wat beginnen rondsnuisteren op internet en heb ik al een paar toffe ideetjes gevonden. Een coole stropdas met papierknotjes of misschien wordt het er wel één met popcorn... Een toffe medaille voor papa of stropdaszakjes? Ideeën genoeg. Nu de uitvoering nog.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Babyspullen
  • post

Stijlkaarten bij het shoppen

Zo leuk, vandaag verscheen mijn eerste artikel op Mamaplaats. Ben door het dolle heen! Ben je zwanger of heb je zin om de babykamer te restylen, neem dan zeker een kijkje op http://www.mamaplaats.nl/tips-voor-het-inrichten-van-je-babykamer/. Wil je zelf graag een nostalgisch of een beestig groen kamertje, dan kunnen de volgende stijlkaarten je misschien op weg helpen. Online shoppen met een dikke buik, een mooi pakketje ontvangen van een leuke webshop... feest voor jezelf en de baby, toch? Op zoek gaan naar leuke hebbedingen op het internet is één van mijn favoriete bezigheden en leuke dingen en inspirerende adresjes zijn er om gedeeld te worden, niet? 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post

Lezen is saai!

Ok, ik beken, ik heb altijd gedacht dat zoonlief even graag zou lezen als wij. Papa verslindt boeken en ikzelf heb ooit Germaanse Talen gestudeerd, dus kan ik toch wel stellen dat ook ik iets met taal heb. Verhaaltjes voorlezen voor babylief in de zwangere buik, daar hebben we nooit aan meegedaan, maar zoonlief werd van zodra hij een beetje kon zitten en dat was snel, heel snel, blootgesteld aan leuke prentboeken. Toen hij anderhalf was, kon hij reeds een halfuur geboeid naar verhalen luisteren en naarmate hij iets ouder werd, moest je niet proberen om een verhaal een tweede keer voor te lezen. Hij kende het immers bijna uit zijn hoofd. Bij zoonlief moet alles vooruitgaan, hij is van baby af  een spons als het op weetjes vergaren aankomt. Nieuwsgierig en open en duizende waaromvragen. Filosoferen over verlies en afscheid deed hij al op zijn derde. Als kleuter wilde hij meer, meer en nog meer. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post_picture

DIY: pinspirerende ideetjes

De lente laat eindelijk van zich horen. Horen kan je hier in onze stadstuintjes letterlijk nemen; naast het gekwetter van  vogels, hoor je ook eindelijk terug de vrolijke en joelende stemmetjes van kinderen die buiten spelen. Hier, bij ons, is het niet anders. Jef slaat maar al te graag een praatje met zijn buurmeisje of legt uitvoerig zijn 'kampbouwplannen' uit aan onze buurman. 's Avonds krijg je hem amper binnen. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen