Snap

Shoppen door mama en kids voor papa

Volgende week zondag is het vaderdag in België... Zoonlief heeft al een tof idee voor het cadeautje. Meestal knutselen de kindjes iets op school, maar aangezien de regen volhardt in de boosheid, is de kans groot dat er hier volgende week woensdagnamiddag ook thuis zal geknutseld worden. Vandaag ben ik al wat beginnen rondsnuisteren op internet en heb ik al een paar toffe ideetjes gevonden. Een coole stropdas met papierknotjes of misschien wordt het er wel één met popcorn... Een toffe medaille voor papa of stropdaszakjes? Ideeën genoeg. Nu de uitvoering nog.

Vorig jaar maakte ik op het einde van het schooljaar een snorrenkussen voor de turnleraar van Jef. Zo'n kussen kan natuurlijk ook voor vaderdag. Het is trouwens heel eenvoudig te maken. Je tekent een grote snor op een papier, je knipt de snor uit en kopieert ze 2 maal op een stoere lap stof. Knip de snorren uit en leg ze met de goede kanten van de stof op elkaar. Stik beide delen op elkaar en knip de naden in. Voorzie een keergat! Draai de snor om, vul ze met standaard kussenvulling en naai het keergat dicht. Een eenvoudig kussen met een applicatie van een snor kan natuurlijk ook.

 

 

Meer ideetjes voor vaderdag vind je ook op mijn blog  http://snubbelbubbel.blogspot.be/ Veel plezier met het knutselen en het zoeken naar het geschikte cadeautje voor papa!

 

9 jaar geleden

Dochterlief een KEI laten schilderen, die moet ik nog op plankje vastmaken met tekst "je bent een kei-lieve papa" of iets in die richting. (BRABOLAND) :)