Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond
  • post_short

Hamsteren!

Hamsteren als zwangerschapssymptoom, wie nog meer?!

Ja hoor, het is weer zo ver! Bij mijn vorige zwangerschap twijfelde ik nog, nu weet ik het zeker: ik doe aan hamsteren als ik zwanger ben! Slagroomsoesjes, ijs, roze koeken, chocolade kaakjes, tig soorten chocolade, citroencake, chips, cashewnoten met honing, chips, zure matjes (?), dropjes.. Ik sla alles in. Niet zo'n handig 'symptoom' als je boven de AH woont EN een beetje op je geld moet letten! Overigens beperkt deze 'tic' zich niet alleen tot voedsel. Ook kleertjes en speelgoed voor mijn zoontje worden weer gretig online geshopt.

Artikel lezen
17 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • post

Relaxte moeder??

Met een baby moet je vooral niet te moeilijk doen was mijn motto. Ik zou een ontzettend relaxte moeder worden met dito kind(eren). De realiteit blijkt soms toch net een beetje anders!

Toen mijn zoontje geboren werd wist ik precies wat ik wilde: ‘Zo lang mogelijk borstvoeding geven, voeden op verzoek en mijn kind niet als een beperking maar als een verrijking zien’. Dit zou ik onder andere bereiken door mijn sociale leven niet te veel aan te passen maar de kleine man gewoon overal mee naar toe te nemen. Daar kreeg je tenslotte sociale kinderen van! Dacht ik..

Artikel lezen
7 Reacties tonen