Snap

Hamsteren!

Hamsteren als zwangerschapssymptoom, wie nog meer?!

Ja hoor, het is weer zo ver! Bij mijn vorige zwangerschap twijfelde ik nog, nu weet ik het zeker: ik doe aan hamsteren als ik zwanger ben! Slagroomsoesjes, ijs, roze koeken, chocolade kaakjes, tig soorten chocolade, citroencake, chips, cashewnoten met honing, chips, zure matjes (?), dropjes.. Ik sla alles in. Niet zo'n handig 'symptoom' als je boven de AH woont EN een beetje op je geld moet letten! Overigens beperkt deze 'tic' zich niet alleen tot voedsel. Ook kleertjes en speelgoed voor mijn zoontje worden weer gretig online geshopt.

Ben benieuwd of er zwangere dames zijn die dit 'symptoom' herkennen?!

10 jaar geleden

Nope! Niet tijdens de zwangerschap!

10 jaar geleden

Haha, jaaa.. ook dat deed ik! Alles moest super schoon, opgeruimd en geordend zijn, en alles in huis.. Net of je na je bevalling niks meer kan en je huis in een bunker verandert, haha! Hoewel.. een beetje is dat ook wel zo.. ;)

10 jaar geleden

Gezond! Stukken beter! Ik probeer ook wel op te letten en eet zeker genoeg groente, fuit etc. Het gaat ook meer om het kopen en zorgen dat ik van alles meer dan genoeg in huis heb, heb ik het idee.

10 jaar geleden

Ik hamster ook altijd wel hoor ;) En idd kleertjes op de groei! Daardoor viel het eerst niet zo op. Maar het is toch echt zo dat ik het nog 10x zo erg doe als ik zwanger ben! Net als opruimwoede, regelstress.. Het zit er altijd een beetje in, maar zo gauw ik zwanger ben.. Berg je dan maar! ;) Overigens ben ik ook extreem vrolijk en kan ik de hele wereld aan.. dat dan weer wel! ;)