Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Baby

Op vakantie en rollend naar huis

Voor het eerst met z'n drietjes op vakantie en daar kreeg hij natuurlijk de hele dag alle aandacht. De hele dag was zelfs op hem aangepast, zodat hij het ook heerlijk naar zijn zin had en papa en mama goed uit konden rusten. Wanneer hij moest slapen konden we even weg, maar meteen na de voeding in de auto stappen was er even niet bij. Want wanneer hij zich niet even lekker kan bewegen voelt hij zich niet lekker en dus hebben we dat geen enkele keer gedaan. Doordat we het zo deden ging de hele vakantie super en viel hij zelfs 's avonds goed in slaap. Nu weer thuis is dat helaas wel weer anders, maar ik kan er nog niet achter komen wat we daar nou anders deden. Misschien was het de reiswieg die we een beetje konden wiebelen, met een weigje is dat toch een stukje lastiger(lees: onmogelijk)

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Flesweigeren; iemand tips?

Het zou handig zijn als ik ook een keer vroeg naar bed zou kunnen gaan of een keertje zonder hem weg zou kunnen gaan. Heeft iemand nog tips?

Inmiddels staat er een heel keukenkastje vol met allemaal verschillende flessen. Vanaf dat hij 6 weken was zijn we al begonnen. We hadden namelijk gehoord dat je daar niet eerder mee moest beginnen, omdat hij dan misschien de fles niet meer zou willen. Dus daar ging ik dan, vol goede moed. Maar meteen de eerste keer protesteerde hij enorm. Ik heb het elke dag geprobeerd, maar nee hoor, geen enkele speen voldoet aan de eisen van onze zoon. Het enige wat hij doet is er op kauwen, zuigen ho maar! Wanneer ik het doe is het helemaal uit den boze en wanneer mijn man het doet gaat het iets beter, maar alsnog zuigt hij er niet aan. Zelfs de flessen waarbij hij moet drinken zoals aan de borst werken niet. Ik heb tot slot maar een tuitbeker (easy drinking) gekocht, maar ook daar bijt hij op.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • kindje
  • huilde
  • onrustig
  • woning
  • middagdutje

Jij onrustig = baby onrustig

Gelukkig veel hulp en ondanks mijn middagdutje en het feit dat ik vaak in het belang van mijn kindje heb gedacht was hij flink onrustig.

Na een tijd van wachten tot we een nieuwe woning toegezegd zouden krijgen was het dan eindelijk zover. Nooit meer 4 trappen op hoeven, omdat we 4 hoog woonden in een flatje, maar nu eindelijk op de begaande grond met een tuin. Heerlijk voor zowel mama als baby.

Artikel lezen
1 Reacties tonen