Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Op vakantie en rollend naar huis

Voor het eerst met z'n drietjes op vakantie en daar kreeg hij natuurlijk de hele dag alle aandacht. De hele dag was zelfs op hem aangepast, zodat hij het ook heerlijk naar zijn zin had en papa en mama goed uit konden rusten. Wanneer hij moest slapen konden we even weg, maar meteen na de voeding in de auto stappen was er even niet bij. Want wanneer hij zich niet even lekker kan bewegen voelt hij zich niet lekker en dus hebben we dat geen enkele keer gedaan. Doordat we het zo deden ging de hele vakantie super en viel hij zelfs 's avonds goed in slaap. Nu weer thuis is dat helaas wel weer anders, maar ik kan er nog niet achter komen wat we daar nou anders deden. Misschien was het de reiswieg die we een beetje konden wiebelen, met een weigje is dat toch een stukje lastiger(lees: onmogelijk)

Maar al een paar dagen (weken) zaten we erop te wachten, maar ineens was het daar. Zijn eerst keer omrollen. Wij juichen en hij vervolgens huilen omdat hij van ons gejuich was geschrokken. Sindsdien rolt hij zich de hele dag om. Eerst nog met zijn arm er onder, maar inmiddels heeft hij zelfs dat onder de knie. We lokten hem een beetje met een speeltje waar hij naar moest reiken en hij snapte meteen wat de bedoeling was. Het is echt leuk om te zien en vooral ook leuk dat je ziet dat een baby zich steeds meer ontwikkeld. Het gaat zo snel, soms te snel. Dan bedenk ik me nog eens even hoe het was toen hij pas geboren was en nog helemaal niks kon behalve slapen, eten en poepen :-P

Nu laat ik hem ook niet meer heel eventjes alleen in de box liggen, maar wil ik er steeds bij blijven, omdat ik het niet helemaal vertrouw. Hebben/hadden jullie daar ook last van?

11 jaar geleden

begrijp je gevoel mbt de box, wij hadden de box in het zicht staan, overal in de woonkamer/keuken konden we het overzien. slaapt ie nu ook beter sinds ie zich kan omrollen? je zal merken, tenminste dat was bij ons zo, dat ze zich anders gedroeg (eten of slapen of druilig) voordat ze ineens wat kon.