Profile icon Profiel News icon Posts (40)
Blog image
  • Kind
  • verliefd
  • #mama
  • Girlsmom
  • Verkering
  • meidenmoeder

Verkering

Kleine meisjes worden groot... Met 3 meiden in huis, hebben we het wel eens gehad over hoe het over een aantal jaren zou zijn. Hoe zou het zijn met 3 dochters in de pubertijd, wanneer zou het starten, wanneer komen er jongens aan de deur, worden ze verliefd of krijgen ze verkering? Tot voor kort dachten we dat we pas over een paar jaar te maken zouden krijgen met dit soort gevoelens, maar ineens kreeg ik iets anders te horen.

Jackie is nogal een strebertje op school, van wie ze het heeft, geen idee? Maar op een dag kwam ze thuis met: "Mam ik heb verkering". Jackie zat toen nog in groep 4 en was 7 jaar, begint dit gedoe nu al dacht ik.Ja vervolgde ze, "Hij was zo irritant", he?! Irritant, verkering ik snapte het even niet meer. Ik ging een gesprek je met haar aan.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Alweer een jaar geleden!

Vandaag is de jongste alweer 1 jaar geworden en morgen zijn we een jaar verhuisd! Ja je leest het goed! NET bevallen en verhuizen,,,,

Het is nog veel gekker, ik neem jullie mee naar een jaar en een week terug 26 juli, de dag dat ik was uitgerekend van Lilly, maar er gebeurde niks. Jackie is geboren met 40 weken en 1 dag en nu wij zaten middenin een verhuizing dus we hadden bedacht, bevallen in het oude huis en daarna over. Maar toen werd het 40+1, 40+2, 40+3 , 40.4 en 40.5. Ja de dag dat ik 40 weken en 5 dagen zwanger was, ik weet het nog precies, vrijdag 31 juli, ik had toen weer controle, inmiddels was ons huis bijna leeg er lag geen vloer meer er stonden amper spullen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Kinderen en insecten....

Check die foto, ik was blij met een dochter omdat ik dacht dat ze lekker zou tutten en dansen maar nee haar liefde gaat uit naar insecten..

Ik was ooit gruwelijk bang voor spinnen, het zijn nog niet mijn lievelingsbeestjes maar ik heb er mee leren leven (mede doordat ik een vogelspin heb vastgehouden). En dat is maar goed ook met zo’n dochter….Andere insecten zijn ook echt niet mijn favoriet. Maar Jackie….

Artikel lezen
2 Reacties tonen