Snap
  • Zwanger

Alweer een jaar geleden!

Vandaag is de jongste alweer 1 jaar geworden en morgen zijn we een jaar verhuisd! Ja je leest het goed! NET bevallen en verhuizen,,,,

Het is nog veel gekker, ik neem jullie mee naar een jaar en een week terug 26 juli, de dag dat ik was uitgerekend van Lilly, maar er gebeurde niks. Jackie is geboren met 40 weken en 1 dag en nu wij zaten middenin een verhuizing dus we hadden bedacht, bevallen in het oude huis en daarna over. Maar toen werd het 40+1, 40+2, 40+3 , 40.4 en 40.5. Ja de dag dat ik 40 weken en 5 dagen zwanger was, ik weet het nog precies, vrijdag 31 juli, ik had toen weer controle, inmiddels was ons huis bijna leeg er lag geen vloer meer er stonden amper spullen.

De verloskundige zei dat we gewoon over moesten gaan, onbewust die spanning van het verhuizen, daarmee houd ik het op, als ik verhuisd ben kwam ze vast snel. Ja dat gaan we doen, morgen gaan we verhuizen! In ons oude huis nog 3 bedden (ons bed, bed van Jackie en logeerbed op zolder) en een kale vloer. Opa en oma uit Dordrecht kwamen slapen zodat we zaterdag 1 augustus zouden gaan verhuizen. Rudy belde zijn ouders nog op toen ze onderweg waren om te grappen dat ik lag te puffen en ze rechtsomkeer konden maken.

Mijn schoonvader kreeg hiervan de kriebels en zei, ik heb mijn tas ingepakt, als het begint dan pak ik mijn tas en ga ik meteen. Nee eerst maar verhuizen......

Maar toen die nacht, toen begon het! Jahoor ze kwam en ze kwam snel, 2 uur later was ze er.... 

Lees over een paar dagen het vervolg!

Volg Jack&Lil ook op Facebook
Check die kale achtergrond.....