Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post_short

Is dit vakantie voor jou?

Familie vakantie met het hele gezin

Wij gaan altijd één keer per jaar met mijn hele familie een weekje op vakantie en nog één keer per jaar met mijn man zijn familie. Met z'n allen in een groot huis. Een feest voor de kids, met opa, oma en alle ooms en tantes, neefjes en nichtjes. Mijn familie bestaat uit 17 personen, die van mijn man uit 11 personen. Wij als ouders genieten hier ook echt van, toch krijgen we vaak verbaasde reacties hierover.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post_short

Vastberaden dreumes en een nat bed

Mijn dochter is nu 22 maanden en al een week lang helemaal droog. Slechts 1 ongelukje, ook tijdens haar middagslaapje. In de nacht is ze echter nog niet zover, maar ze wil geen luier meer aan....

Mijn dochter is nu 22 maanden en al een week lang droog overdag. 's Nachts heeft ze een luier om, ze drinkt een flesje met warm water om in slaap te vallen en dan moet ze veel plassen. Maar onze meid heeft geen zin in een luier. Iedere nacht trekt ze hem uit, ze draagt een slaapzak, met de rits op de rug en een romper, maar dat houdt haar niet tegen. Die luier moet uit, met als gevolg een nat bed. Heeft iemand tips?

Artikel lezen
15 Reacties tonen
Blog image

Reactie winnares Tromperpakket

Gisteren lag er een groot pakket op mij te wachten in de brievenbus. Helemaal super mijn tromper is binnen, groot is mijn verrassing dat ik niet één, maar twee trompers jurkjes heb gekregen. Mooie meisjesjurken zijn natuurlijk altijd leuk, maar het feit dat je ze gewonnen hebt geeft er toch een gouden randje aan. Een onverwacht geluksgevoel die je opeens overvalt, gek is dat :-)

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Geboorte van onze tweede

Het was zondag, ik was as 39 weken zwanger, maar in tegenstelling tot de vorige keer was ik er zo klaar mee. Ik had steeds last van pijn in mijn bil, been en rug. Maar omdat ik de vorige keer te laat was rekende ik er niet op dat ik nu te vroeg zou zijn. Wel kreeg ik opeens weer een schoonmaaktic, op zondagavond moest ik opeens alle ramen zemen.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Fantasie

Mijn zoon van drie heeft een heel actieve fantasie. Dat zorgt soms voor wel heel grappige situaties :-) En ik ben erg benieuwd hoe dat met jullie kinderen is. Hij verandert per dag wel een paar keer van dier, we hebben dan een paardje, puppy of vlinder in huis. Ook zeemeerman is een veel voorkomend verschijnsel. En natuurlijk is hij regelmatig een papa :-)

Artikel lezen
3 Reacties tonen