Snap

Nou ja zeg...

Mijn verbazing is zo groot, ik moet dit ergens kwijt... Het heeft niets met baby's, kinderen of mama's te maken, maar dat moeten jullie me maar vergeven hoor, ik ben tenslotte nieuw hier :-).

Op facebook gaat op dit moment een hele leuke actie rond, je hebt namelijk de mogelijkheid om een hele mooi hoekbank te winnen, tja, wie wil dat nou niet! De foto van deze bank wordt dan ook volop geliked en gedeeld. Iedereen reageert enthousiast, maar 1 iemand reageert wel heel bijzonder...

'Ja die bank gaat natuurlijk weer naar iemand die dat helemaal niet nodig heeft, die toch genoeg te besteden heeft'. Mijn mond viel letterlijk open van verbazing, hoe kan je nou zo reageren? Wat is er met je gebeurt in dit leven als je zo reageert op een leuke actie? Iedereen wil toch graag iets winnen, of je nou veel te besteden hebt of niet... Natuurlijk is het leuk als zo'n actie wordt gewonnen door iemand die er oprecht blij mee is en het goed kan gebruiken, maar iedereen maakt gewoon evenveel kans. Het is geen wedstrijd wie het het meest nodig heeft. Je hoeft gelukkig niet je banksaldo en inkomen door te geven om mee te mogen doen.

Ben benieuwd naar de gelukkige winnaar en laten we eerlijk zijn ook in mijn interieur zou een nieuwe bank goed passen, bij wie niet :-)

 

10 jaar geleden

Ach al die wedstrijden die de rondte gaan op facebook de een nog mooier dan de andere. Zo`n reactie dat het dan toch weer naar iemand gaat die dat helemaal niet nodig heeft is natuurlijk een reactie die nergens op slaat. Het is leuk om iets te winnen en als je met zo`n actie mee doet vind ik ook dat je het een ander ook moet gunnen. Iedereen wil wel winnen maar eentje kan dat en of het nou iemand is die net een nieuwe bank ik zijn huis heeft staan of iemand die daadwerkelijk een nieuwe bank kan gebruiken staat daar helemaal los van.

10 jaar geleden

Gevoelsmatig is het toch altijd zo dat altijd de verkeerde mensen dit soort prijzen winnen? Dat het in de praktijk niet waar is dat zien die mensen helemaal niet. Ik won ook nooit wat en zeker niet de dingen die ik heel graag wil hebben. Ik doe heel vaak mee....maar niks. Tot in 2008 mijn zus had een leuke prijsvraag gevonden waar je een reis naar rome me kon winnen, ik dacht "ja zal wel" Marcel had ook mee gedaan en ik deed echt in de laatste 10min toch maar mee omdat ik gek werd van Marcel en mijn zus die maar bleven zeuren dat ik toch ff mee moest gaan doen. Wat denk je? IK WON! Maar als een ander wint vind ik dat ook heel leuk voor diegene hoor! En als je niet mee doet win je zeker niet ;-)

10 jaar geleden

Ik vraag me altijd af met die acties of er uberhaupt weleens iemand wint...totdat ik afgelopen maand een superleuk bedelarmbandje heb gewonnen met zo'n actie. Het leuke ervan is dat die actie van een locaal winkeltje hier in het dorp was, die nog maar pas op fb zitten en het niet helemaal goed hadden ingericht waardoor het liken en sharen niet ging :) enthousiast als ik was heb ze maar gewoon berichtje gestuurd dat ik graag kanshebber zou willen zijn maar dat het zo wel een beetje onmogelijk werd gemaakt. Uiteindelijk gewonnen en een megaleuk armbandje voor onze dochter kunnen uitzoeken. De prijs was een armband van € 150,-- en ik ben niet echt een sieraden drager (en al was ik dat wel zou ik er nooit zo'n bedrag voor betalen), ik deed mee met de gedachten als ik win kan ik er vast wel iemand mee verblijden. Uiteindelijk heb ik een veel goedkoper maar supermooi bedeltje voor mn dochter gekozen. Je hebt het over meedoen mbt bankrekening enz. toen ik dat stukje las moest ik eigenlijk meteen denken aan de reden waarom ik vaak met acties meedoe met kans om iets te winnen. Ik ga vaak bijmezelf voordat ik meedoe na van kan mijn gezin/ik het gebruiken en kan ik er eventueel iemand blij mee maken. Zo heb ik hier op mamaplaats een diaperchamp gewonnen die ik zelf al had, heb meegedaan voor mn zwangere zus en uiteindelijk gewonnen. ZIj is er nu heel blij mee! Sorry voor langere reactie, was niet helemaal mijn bedoeling. mn gedachtes spinnen op het moment een beetje rond ipv helder en dan is het lastig formuleren wat ik bedoelde :)