Profiel Posts (142)
Blog image

5km Zwom ze voor Unicef!

In net is meer dan 2uur zwom ze 5km om zo haar actie kracht bij te geven en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Unicef

Zo trots op onze dochter! Ze besloot zelf dat ze zich in moest gaan zetten voor kansarme kinderen. Daarbij wilde ze niet alleen langs de deuren gaan om geld op te halen maar ze wilde laten zien aan iedereen dat ze hier ook wat tegen over wilde stellen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Local hero Megan Snoek in actie voor UNICEF

Op 22 februari gaat onze dochter Megan banen zwemmen om geld in te zamelen voor UNICEF

Heerhugowaard – Haar doel is om de Olympische Spelen te bereiken. De 10-jarige Megan Snoek is idolaat van wedstrijdzwemmen en traint nu al 3-4 keer per week bij DAW Alkmaar. Op dit moment zwemt zij in haar leeftijdscategorie mee in de top 15 van Nederland.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Koemelk, Soja en Gluten Allergie.......pffff

We zijn er net achter gekomen dat onze jongste dochter vermoedelijk ook nog een gluten allergie heeft

Dat Suzannah al vanaf de geboorte koemelk allergie heeft was al heel snel duidelijk, ja voor ons duidelijk de artsen hadden er wat langer voor nodig om dit te accepteren. Dit kwam doordat ze hele afwijkende reacties op de melk had als wat hun in hun boeken geleerd hadden en ja dan is het moeilijk om toe te geven dat de moeder, die geen medicijnen gestudeerd heeft, het bij het rechte eind heeft.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Ik wil mijn verhaal graag delen... pas op kan schokkend zijn!

In de eerste weken na de bevalling wilde ik niet praten over hoe het was gegaan. Ik vertelde dat ik op dinsdag de eerste weeën kreeg en uit eindelijk vrijdag's om 11.32 bevallen ben. De rest vond ik bijzaak. Waarom het nog een keer beleven? Mijn verloskundige vond dat ik het moest gaan vertellen en adviseerde me het op te schijven. Toen kreeg ik pas door hoe heftig het was geweest...

Artikel lezen
16 Reacties tonen