Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Vriend heeft een duidelijke favoriet...

Wij hebben samen twee ontzettend lieve dochters, maar vriendlief heeft toch echt wel een voorkeur voor de één.

Toen de oudste (Liza) 3 was, kreeg ik de jongste: Suus. We waren dolgelukkig en zo blij met de kleine. Liza is nu 6 jaar oud en Suus 3 jaar. Sinds een paar maanden merk ik dat mijn vriend weinig met de jongste optrekt. Zo neemt hij alleen Liza mee naar voetbalwedstrijden en leuke dagjes uit. "Jij zorgt voor Suus vandaag toch? Ik neem Liza even mee."

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Mama, nog een verhaaltje!

Verhaaltjes en boekjes, mijn kinderen kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Nieuwe favoriet zijn de leuke boekjes van Suzie Ruzie.

Ik had zelf nog niet eerder van de boekjes van Suzie Ruzie gehoord. Tot ik van mijn schoonmoeder deze twee leuke boekjes kreeg: 'Suzie Ruzie en het schaartje' en 'Suzie Ruzie en de stinkvinger'. Suzie Ruzie is een eigenzinnig meisje met ontzettend veel energie en een eindeloze fantasie. Net als elke peuter maakt ze elke dag weer van alles mee. In deze twee boekjes beleeft ze samen met Hond allerlei leuke avonturen. Wat de boekjes vooral erg leuk maakt, zijn de mooie illustraties waardoor de boekjes niet alleen leuk zijn om uit voor te lezen maar ook om lekker plaatjes te kijken. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen