Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Schoonfamilie issues #1

De laatste tijd krijg ik steeds meer moeite met een aantal leden van mijn schoonfamilie.. Help me met jullie objectieve kijk/mening!!

Mijn vriend en ik zijn nu bijna 11 jaar samen en hebben 3 kinderen. Opzich is mijn schoonfamilie niet verkeerd maar sommige dingen kan ik niet tegen en weet soms niet hoe ik ermee om moet gaan, voor mezelf, tegenover mijn vriend maar ook tegenover de kinderen.. Wie weet kunnen jullie me met een objectieve kijk wat helpen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Na de MRI, woensdag naar het ziekenhuis...

Vorige week was het zo ver, na weken wachten mocht ik door de MRI.. Na een uur in het apparaat kwam ik met een raar gevoel van de tafel..

Na weken te hebben moeten wachten, voordat het eindelijk tijd was om me te melden voor mijn MRI. Vorige week dinsdag was het dan zover.. Om 9.15 uur moest ik me melden op de afdeling röntgen, piercings uit, bh uit, broek wisselen voor een trainingsbroek en jawel om 9.30 uur was ik aan de beurt.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Nu naar de neuroloog, MRI en meer?

Ik mag naar de neuroloog. Komend: een MRI en misschien een ruggenmergpunctie? Oké, dat vind ik dus echt heel eng!! En nu?

In mijn vorige blog schreef ik over deze lastige tijd in mijn leven. Ik heb jaren geleden de diagnose fibromyalgie gekregen van de reumatoloog. Ik heb altijd pijn in mijn rug en benen en slik hiervoor zware pijnstillers. Sinds 3,5 maand zit ik in een rolstoel, een lichamelijke burn out noemen ze het, lichamelijk overbelast.. Juist, ik heb er mijn twijfels over en ben hierdoor zelf gaan lezen en zoeken. Hierdoor kwam ik uit op de spierziektes ms. Ik match op 8 van de 10 punten, waarbij vermeldt staat dat er geen ms-patiënt bij alle punten aansluit. Hiervan ben ik flink geschrokken.. Toch heb ik de "stoute" schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij de huisarts voor een aanvraag second opinion. Wat ik dood eng vind, want wat als het klopt?

Artikel lezen
3 Reacties tonen