Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Kind

Vervolg knutselclub

Ik zou nog even een vervolg schrijven over de knutselclub. Ik heb die mevrouw aangesproken op het feit dat mijn zoon nu niet meer op de knutselclub mag komen. Ik heb haar verteld dat ik het niet leuk vond dat ik van andere kinderen te horen krijg dat mijn zoon Ryan niet meer op de knutselclub mag komen. En dat zij tussen neus en lippen door even zegt dat dit niet de bedoeling is van de knutselclub. Ze begon meteen dat heb ik niet gezegd en bla bla bla....ik zei ho even...je luistert niet goed naar mijn verhaal. Ik vertel je wat ik heb gehoord van andere kinderen, maar ik heb zelf geen idee wat er gebeurd is en dat wil ik graag weten.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Knutselclub

Elke donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur is er bij ons in het dorpshuis een knutselclub voor kinderen die graag willen knutselen. De kosten 1 euro dus hartstikke leuk voor de kinderen. Nu heb ik een druk zoontje van 6 jaar met concentratieproblemen, eentje die niet stil kan zitten.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Rouwverwerking...

Het kan soms totaal een periode niet meezitten. 7 februari is mijn schoonvader overleden aan een acute hartstilstand. Mijn schoonmoeder is hier bij geweest en heeft alles zien gebeuren. We zijn een week bij haar geweest voor de crematie en de steun. De kinderen zijn er niet bij geweest en dan moet je het hun vertellen dat(stief) opa (57) is overleden.

Artikel lezen
3 Reacties tonen