11 jaar geleden

Jeetje, knap dat je je stil hebt gehouden.. dat had ik dus niet gekund. Aan mijn kind komt niemand, en als ik vind dat hij niet correct behandeld word krijgt diegene er zeker van langs. Zo'n knutselclubje is toch bedoelt voor t plezier van kinderen... waarom zou je een onschuldig kind verdrietig maken?

11 jaar geleden

Ik ga het ook zeggen, want 1,5 uur stilzitten tja welk kind van 6 kan dat? En je hebt nu eenmaal drukkere kinderen erbij zitten, die hebben net zoveel recht erop als andere kinderen. Maar door deze vrouw wordt het alleen als lastig gezien...wordt vervolgd.

11 jaar geleden

Sommige mensen... Ik kan gewoon niet begrijpen dat ze niet iets meer begrip op kunnen brengen voor je jongetje. Het is nog een kind. Ik zou hier ook heel verdrietig van worden. Mijn zoon is pas drie, maar hij is ook altijd erg aanwezig en als iemand daar iets van zegt doet het toch pijn. Het is nog maar een knulletje. Niet bij laten zitten hoor, opkomen voor je kind!!

11 jaar geleden

Inderdaad niet laten zitten, volgende keer apart nemen en bespreekbaar maken. Beetje vreemde reactie van haar en al helemaal dat ze dit ook gewoon tegen je zoon zegt. Als je uberhaupt al vind dat ie niet meer zou mogen komen dan zeg je dat eerst tegen ouders die kunnen dat tactischer brengen. Dan nog als ie iets niet wil maken, kun je toch proberen om hem wel wat anders te laten maken of hem te stimuleren om het wel te doen. erg vreemd, wel leuk idee trouwens en voor 1euro!