Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Kind
  • Nieuws

Babylijkje geonden in vuilniszak!

In Breda hebben voorbijgangers vanmiddag het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby gevonden in een vuilniszak.

Vanmiddag ging ik even op facebook en ben ik lid van een aantal nieuwspagina's. Tot wel 3 keer aan toe kwam het vreselijke nieuws voorbij. Er is weer een baby gevonden, DOOD in wel een vuilniszak. 3de baby in 1 jaar tijd waarvan 1 baby nog leeft. Mijn moederhart die huilt extreem van binnen. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Van ledikant naar peuterbed.

Hij word zo groot, te groot voor het ledikant maar in het peuter bedje lijkt hij ineens weer heel klein.

Toen mijn zoon 2 jaar werd ben ik gaan kijken naar peuter bedjes. Ik had geen haast maar de zoektocht naar een leuk bedje kan beginnen. Tegelijk bedacht ik; wanneer is hij hij toe aan een groter bedje? Ik merkte dat het ledikant wel een beetje klein werd. Echt de vrijheid om te bewegen in bed had hij niet meer, hij was echt veel te smal. MAN MAN MAN wat een keuze in bedjes heb je. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Het verlangen naar 2e kindje maar niemand is positief!

De laatste tijd een groot verlangen naar een 2e kindje. Ik ben alleen en wil zeker nog even wachten, maar nadenken kan toch geen kwaad?

Sinds een paar maanden is het verlangen naar een 2e kindje erg groot. Hoe ga ik dit doen? Wil ik eerst wachten op een partner? Nee echt niet ik ben echt een beetje klaar met mannen. Dan is er nog 1 laatste optie en dat is een DONOR. Ja mijn gedachtes trekken mij naar de donor kant toe. Ook hier heb je vele opties in. Dit heb ik allemaal onderzocht en ben meteen verkocht. 

Artikel lezen
12 Reacties tonen