Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image
  • Zwanger

Toch een klein zorgenkindje deel 2

Er komt iets meer duidelijkheid over onze situatie, al is het nog steeds afwachten tot de kleine man er is.

Na 5 weken in onduidelijkheid te hebben gezetten, begint het medische balletje nu langzaam te rollen. Na ons bezoek in het radboud zijn we nogal geschrokken met de informatie die we daar gekregen hebben en is te sprake gekomen dat er een mogelijkheid is dat ik daar moet bevallen iets waar ik niet echt op zit te wachten, maar als het moet moet het. Want met 20 weken zeiden ze in het radboud dat de onderkaak er onderontwikkeld uitzag en dat we met de 30 weken terug moesten komen voor de groeiecho. Want doordat onze kleine man een dubbelzijdige hazenlip heeft met een open gehemelte ligt zijn tong waarschijnlijk niet mooi in zijn kaak waardoor het de groei kan beïnvloeden van de kin en kaak. In het radboud denken ze namelijk dat als de kaak niet goed mee groeit hij luchtwegproblemen kan krijgen bij de geboorte.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Nieuws
  • Zwanger

Toch een klein zorgenkindje

29 juni hebben wij de termijnecho gehad. Onderweg daarna toe was alles goed en waren we heel relaxed omdat we wisten wat er ging komen.

Donderdag 29 juni hebben wij de termijnecho gehad. Onderweg daarnatoe was alles goed en waren we heel relaxed omdat we wisten wat er ging komen. Althans dat dachten we. Bij de eerste waren we heel gespannen en waren we aan het kibbelen in de auto, nu helemaal niet. Onze zoon werd van boven naar beneden nagekeken en alles zag er goed uit, behalve het beeld dat ze kregen van zijn gezicht...

Artikel lezen
11 Reacties tonen