Profile icon Profiel News icon Posts (11)
Blog image
  • Baby

#BABBOEMOMENTJE Geselecteerd voor de voorselectie!

Oeeeeee spannend opeens zag ik een leuke mail voorbij komen... Ik zit in de voorselectie!!!

oh wat zou het heerlijk zijn als we dit winnen!!! Dan kunnen Teun en luuk samen mee op de fiets ! Want een newborn in een gezin is toch even aanpassen als je als mama alles op de fiets doet. Wandelen is een heerlijk alternatief maar zon bakfiets zou natuurlijk ideaal zijn. Voor boodschapjes, uitstapjes, Luuk naar school brengen, lekker genieten met z'n drieën in de natuur (4en als papa ernaast fiets!) 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Lief klein(groot) babietje geboreb

12 maart 2015 05.15 braken mijn vliezen op het toilet! Whoehoe voor de tweede keer geen nat bed!

Na wat harde buiken en krampen begon het dan toch dacht ik.... Eindelijk keek er zo naar uit! Rond half 10 kwam de vk even kijken. 2 cm maar die konden best komen van de weken oefenweeen en harde buiken dus pas als er echt weeën waren kwam ze terug. Rond twee uur moest ik ze dus echt wegpuffen. Dacht na een uurtje ga even douchen misschien helpt dat. Wat werden ze heftig zeg. Manlief de vk laten bellen en half 4 was ze er! 4cm het was echt begonnen. Ze zou half 6 terug komen. Manlief kwam naast me liggen en na een uur trok ik t niet meer. Manlief belde vk maar weer op.... En ja hoor 8 cm! Kraamzorg werd gebeld een een uur later was zoonlief geboren! Bijna 9 pond! Man man wat een heftige bevalling. In 3,5 uur een mega baby wie had dat verwacht! Iedereen denkt heerlijk toch zo snel... Maar snel betekende in dit geval ook 3 x zo heftig en lange naweeeen! Zoonlief maakt het goed en mama ondertussen ook steeds beter! 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Dikke buik, 31 weken zwanger

dikke buik foto's maak je die zelf of ga je een shoot laten doen? afwegingen.

Ik wil wel graag een leuke fotoshoot laten doen samen met mijn zoontje en om mn buik mooi vast te laten leggen maar na wat onderzoek blijken die shoots toch wel erg duur. En dan vind ik het toch niet echt waard om 75-100 euro te betalen voor wat foto's. Geef ik dat liever uit als de baby er is en de jongens leuk samen op de foto kunnen.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

3de trimester, CP, gezelligheid

in de drukke decembermaand is ook mijn derde trimester gestart! dat betekend aftellen.

Werk sinds vandaag 50% had gewoon te veel last van harde buiken op mijn werkdagen en kon dan thuis bijna niets. Lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Nu geeft het mij wel rust dat ik maar 3 x 4 uur hoef te werken per week en de komende 2 weken maar 1 x gezien het kerst is en oud en nieuw!

Artikel lezen
1 Reacties tonen