9 jaar geleden

Ook met de timer van je camera kun je zelf veel leuke foto's schieten, er zitten er altijd wat leuken bij. Op pinterest kun je onder maternety photographie veel leuke ideeën vinden!

9 jaar geleden

I k deed vaak klusjesman gezocht op marktplaats, zo wilde ik een mooie canvas van mijn naam getekend in mijn student kamertje. Ja hoor, had binnen een week een student gevonden die vior en mooi prijsje de canvas wilde maken. Ben nu inmiddels moeder van 1 lieve peutertje en had tijdens mijn zwangerschap geen foto's gemaakt, wel de echos bewaard. Mijn ex die was daar niet fan van en mocht ook mujn buik niet showen, stom van.mij achteraf. Heb daar wel spijt van. Kijk maar op internet of via kennissen voor een amateur fotograaf. Succes en geniet ervan.

9 jaar geleden

Heb je niet een vriend of vriendin dit goed kan fotograferen? Dat kan ook al heel mooi zijn en professioneel lijken :-)

9 jaar geleden

Ik vond het ook veel geld en dacht er net zo over maar wat ben ik trots op mijn buik foto's ik bekijk ze nog steeds vaak en geniet dan weer even van de mooie buik en bedenk me weer hoe dat was. Heb er ook foto's van in mijn huisje hangen. Als we weer voor een tweede kindje gaan doe ik het zo weer.