9 jaar geleden

Ja alle bevallingen zijn anders.... Gelukkig voel ik me al een stuk beter en probeer zo veel mogelijk te bewegen want had erge last van m'n bekken en rug. En op bed liggen heel de dag helpt niet mee dan. Morgen naar de fysio.

9 jaar geleden

Mijn zoontje is nu 21 maanden. De herrineringen zijn nogal wat wazig en ik kan nu al een heel stuk beter relativeren dan 1 jaar geleden. Ik zeg wel eens dat onze zoon slimmer was dan de artsen en ik denk dat hij lang niet zo'n makkelijke knul was geweest in het begin als hij niet gehaald was. Ondank alles ben ik maar wat blij dat ik in het ziekenhuis moest bevallen. Na 1 dag weer op de been is wel heel snel hoor ik denk niet dat veel nieuwe mama's je dat na doen :). Je hebt het niet voor het kiezen hoe je kindje komt en zoals ik het vaak lees is elke bevalling weer anders. Hoe dan ook je hebt het er allemaal voor over en je geniet op het moment dat je kindje in je armen ligt. Dat was tenminste bij mij wel zo. Laat je als dat mogelijk is maar lekker verwennen en helpen. Als bezoek aanbood om te helpen heb ik wel eens gevraagd de wc te doen. Gelijk werd de douche erna gedaan.

9 jaar geleden

Ja daar heb je gelijk in Annemiek. Liever kort dan lang heftig is het allemaal. Weeenstorm is nix maar oververmoeid aan persweeen beginnen ook niet denk ik. Ag is ff inschakelen na nummer 1 was ik na 1!dag op de been en nu duurt dat ff qat langer! Hoe oud is jou kindje nu???

9 jaar geleden

Gefeliciteerd en welkom in de wereld van 9 ponders. Wat kunnen ze lastig zijn bij "aflevering". Lastig dat een korte bevalling zulke nare na weeën heeft en dat je ook van zo'n heftige korte bevalling zo lang moet herstellen. Wat een mooie bos haar heeft je zoontje trouwens. Ik zeg niet dat het fijn is dat het zo kort duurde maar inderdaad beter een heftige korte bevalling dan een hele lange en geen energie meer over hebben voor het allerlaatste beetje. Gelukkig is hier alles goed gekomen uiteindelijk. Nog heel veel sterkte met de rest van je herstel en heel veel geluk en geniet momenten met je hele gezin.