Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Baby
  • verlof
  • grootgezin
  • lockdown

Mijn verlof in de lockdown

Ons vierde wondertje is gewoon alweer 11 weken oud. Onze lockdown baby, zowel verwekt als geboren in een lockdown. Ruim een week na de bevalling sta ik alweer les te geven, niet aan mijn klas maar aan twee van mijn eigen kinderen. In eerste instantie zou het voor maar 2 weken zijn, dat zouden we wel overleven.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

help, hoe laat ik mijn zoon wildplassen

In 2 dagen was onze oudste zoon zindelijk. Wat waren we trots! Na een paar maanden gaan we op vakantie en dan is er geen wc..

Toen hij net zindelijk was heb ik de eerste weken  steeds een reserve broek en onderbroek meegenomen, want stel je voor dat er een ongelukje gebeurt. Gelukkig hebben we dit nooit nodig gehad en na een tijdje ging ik rustig zonder reserve kleding de deur uit.

Artikel lezen
16 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

En dan ben je ineens 30 jaar ouder...

Hij stapt van het zitje en rent de winkel uit. Als je buiten in de winkelstraat komt is hij weg. Je roept, maar krijgt geen reactie...

We lopen het Kruidvat binnen voor luiers. Ik zeg nog tegen Noud dat we luiers nodig hebben en dat we daarna nog eventjes naar de supermarkt moeten. Voorzichtig duw ik de kinderwagen door  de smalle gangetjes, richting de luiers. Ineens stapt hij van het zitje af en rent richting de uitgang. Ik roep hem na, maar zie al snel dat het geen zin heeft.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Van Dreumes naar Peuter

Volgende week word je alweer 2 jaar, de voorbereidingen voor je verjaardag zijn al in volle gang. Wat is de tijd toch snel gegaan.

Vandaag mag je je verjaardag vieren op het kinderdagverblijf. Mama heeft de afgelopen dagen Pinterest afgespeurd naar een leuke en gezonde traktatie. Je mag vandaag rupsen van druiven en aardbeien gaan trakteren. Gisteravond heeft mama je traktatie gemaakt, ze is benieuwd naar wat jij ervan vindt. Als ze je vanmorgen de traktatie laat zien komt er een voorzichtige glimlach op je gezicht.

Artikel lezen
1 Reacties tonen