7 jaar geleden

Erg herkenbaar. Ik loop momenteel onder controle van de gynaecoloog! Ik had 2 weken geleden mijn eerste positieve test (4e zwangerschap waarvan de eerste 2 zonder klachten zijn verlopen. 3e was een bbz en is mijn li eileider verwijderd.) Ik heb meteen een afspraak gemaakt met de gynaecoloog en daar mocht ik gister komen voor een echo. We zijn daar en ik krijg een echo en daarop is niks te zien. Wel op mijn rechter eierstok is een rondje te zien. Mijn hart breekt en begin meteen met huilen. De gynaecoloog zegt dat ik bloed moet gaan laten prikken en krijg diezelfde avond (gisteren) nog te horen dat mijn hcg 3000 is en dat ze dan zeker iets hadden moeten zien. Ze willen me maandag opnieuw zien, om te kijken of het lichaam het vruchtje alsnog zelf afstoot en anders zal ik opnieuw geopereerd moeten worden. Vandaag werd ik gebeld dat ze me 'besproken' hadden en dat ze het toch veiliger vonden om me morgen te zien. Dus erg spannend nu, terwijl ik al bijna zeker weet dat het fout is. Heel veel sterkte met je verlies, en hopelijk kun je het een plekje geven!

7 jaar geleden

Wat moet dit naar zijn! Wij hadden 24 oktober ook ons eerste kindje moeten ontvangen, helaas mocht dit niet zo zijn. Gister was de miskraam een jaar geleden. Het verdriet zal blijven, maar de scherpe kantjes zullen verdwijnen. Veel liefs en sterkte!

7 jaar geleden

Heel veel sterkte met dit te verwerken.. Het is echt niet nix!!!

7 jaar geleden

Wat ontzettend naar. En natuurlijk raakt het je. Er wordt toch vaak heel nuchter over gedaan, terwijl het allemaal echt heel heftig is. Bovendien kan je het met maar weinig mensen delen. Heel veel sterkte en er dikke knuffel.