Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Mama

Op naar 2016, meer genieten van mijn blessings!

Tel je zegeningen, hoe vaak doe je dat eigenlijk? Dit jaar ben ik tot bezinning gekomen. Dat ik 2016 anders in moet gaan steken.

Alweer ruim 9,5 maand ben ik trotse mama van Kjelt. Zonder twijfel de grootste blessing te noemen van 2015!  Tot Kjelt zijn geboorte ging ik altijd maar door en door. Totdat ik met zwangerschapsvergiftiging werd opgenomen ben ik werkzaam gebleven en slechts enkele dagen na de bevalling was ik weer hard aan het werk. Omdat ik een workaholic ben? Nee dat niet! Maar met een eigen bedrijf is het nou eenmaal nodig dat er geld binnen blijft komen, de kachel moet toch blijven branden. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Soms doen de zwangerschapskilo er niet toe (RECEPT!)

Soms doen de zwangerschapskilo's er niet toe. Heb je zin om even de oven aan te slingeren voor een heerlijk tussendoortje?

Ja.. ik weet het ik val in herhaling als het over Amerika gaat.. simpelweg omdat het een van de mooiste avonturen van mijn leven was! Als extra souvernirtje heb ik het recept van heerlijke Blueberry Scones uit San Francisco meegenomen... SMULLEN! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Een hoed met betekenis!

Kinderwens? Absoluut! Maar eerst de ultieme droomreis maken! Dat riepen mijn vriend en ik vanaf het begin tegen elkaar.

Al heel snel waren we er over uit, we hebben een kinderwens. Maar ook wisten we een ding zeker, we hadden nog een gezamenlijke wens, een droomreis door Amerika. Hoewel mijn eierstokken al flink aan het rammelen waren, was de droomreis een absolute must voor ons. Het is zo'n typisch iets waar van je denkt: het is nu of misschien wel nooit. In januari 2014 boekte we daarom voor 30 dagen een camper om door Amerika en Canada te toeren (na lang sparen!). Eind mei 2014 was het zover, een reis die begon in Las Vegas, en zich vervolgende naar Grand Canyon - Zion - Tetons - Yellowstone - Little Bighorn - Glacier NP - Banff - een droomtrip langs de pacific en afsluitend in San Francisco. Nog nooit in mijn leven had ik zoveel vreugde, liefde en vrijheid geproefd. Mijn vriend en ik... samen.... onze droom kwam meer dan uit!!

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Een eigen zaak & zwanger

Ik hoor mijn omgeving nog roepen: “fijn dan heb je toch nog verlof” of “mooi, dan kan je nu even goed uitrusten”. Niet dus!

Een eigen bedrijf is altijd al mijn droom geweest en ik ben iemand die haar dromen na jaagt. Vaak merk je dat je dromen al snel opzij worden geveegd zodra er kinderen komen, dus mijn doel was om een eigen bedrijf te hebben voordat ik mama zou worden. Twee jaar geleden was het zover, samen met Bas (mijn vriend) startte ik ons eigen bedrijf, een sollicitatie- en loopbaanadviesbureau. Het fijne van zelfstandig ondernemer zijn? Absoluut de vrijheid! En uiteraard het feit dat je beloond wordt naar aanleiding van wat je zelf binnen haalt. Natuurlijk kan dat in sommige maanden tegen vallen, maar andere maanden kan het juist weer veel meer opleveren dan een baan in loondienst.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

En dan ben je mama... mama van Kjelt!

Mandy… dat is geen wee!!! Doe je ogen eens open, je zoon is er!!! Ik deed mijn ogen open en keek naar beneden…

Het is alweer 6,5 week geleden.... 6,5 week geleden dat jij ons leventje NOG mooier kwam maken! Na een droomreis door Amerika, een zwangerschap van 37 weken en 4 dagen, een verhuizing, de opstart van een nieuw bedrijf, 2 ziekenhuisopnames, een inleiding en een ruggenprik keek ik iets vóór 22.00 uur op 23 februari 2015 voor het eerst in jouw prachtige mooie oogjes.

Artikel lezen
1 Reacties tonen