Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Kind
  • 4kinderen
  • 4jongens
  • nietluisteren

De vakantie annuleren

En dan is daar het moment dat manlief zegt: ANNULEER de vakantie maar. Wij gaan niet op vakantie met kinderen die totaal niet luisteren.

Nou, daar zit je dan. Zo verschrikkelijk uitgekeken naar de wintersport die we aankomende februari zouden gaan doen. Mijn man is al vaker op wintersport geweest. Ik en de kids nog nooit. Wij zouden naar Mayrhofen gaan in Oostenrijk. Helaas vanavond de vakantie geannuleerd.

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Bevalling, kraamweek en daarna...

Tja en toen sloeg Karma toe... Gewoon BAM in de kraamweek... En niet zo'n klein beetje ook...

Vanaf 18 oktober voelde ik de kleine minder bewegen... 19 oktober de verloskundige gebeld en werd direct doorgestuurd naar het ziekenhuis. Aan het ctg en daar bleek dat de kleine het wel goed had maar wel een dip liet zien in zijn hartslag. Mocht wel naar huis maar moest de volgende dag weer komen. Zo gezegd zo gedaan. Uiteindelijk moest ik elke dag terugkomen voor een ctg totdat ik de kleine weer meer begon te voelen. Zaterdag 22 oktober gaf de gynaecoloog aan dat ze mij uiterlijk 28 oktober zouden gaan inleiden omdat dat beter was voor mijn gemoedsrust en voor de kleine. Zondag 23 oktober weer aan het ctg, verloskundige van het ziekenhuis gaf aan niet te willen wachten tot 28 oktober maar gewoon direct te willen starten. Na overleg met de gynaecoloog was dit ook het geval.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

opzien tegen de bevalling en de tijd erna.....

De jongste zat klem tijdens de bevalling. En een dag na vertrek kraamhulp, zat ik midden in een nachtmerrie.....

De jongste kwam vrij snel ter wereld, in totaal 4,5uur er over gedaan.. De bevalling stagneerde op een gegeven moment wel doordat er 750cc urine in de weg zat. Na catheterisatie ging alles weer heel vlot. De persweeën kwamen en het koppie kwam eruit, grote bos met haar.... maar toen....... Hij zat klem met zijn schouders, verloskundige gaf aan dat ik op handen en knieën moest. Ik dacht mooi niet, de kop is er al uit, hoe moet ik dat doen???!!! Gelukkig weet mijn man dat als ik nee zeg dat het ook bij nee blijft... En gelukkig zag hij de noodzaak wel dat ik op handen en knieën moest dus draaide hij mij in een mum van tijd op handen en knieën.  Verloskundige wist niet wat hij zag.. Het was nog 3xenon persen en daar was onze mooie zoon.. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen