Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • zwangerschap
  • Inleiden
  • Keizersnee

Bevalling nummer 1... Inclusief laatste loodjes

Van zwanger tot inleiding tot keizersnee... Mijn ervaring in deze zware tijd.

Tja... Waar begin je dan...? Moeilijk. Na 6 maanden zwanger ondanks de PCOS. Jeej wat waren we blij. Toen begon de zwangerschap. Was die makkelijk...? Nee alles behalve. Pijn in mijn rug, voeten, benen en armen. Eigenlijk overal waar ik pijn kon hebben had ik pijn. Zou dit dan echt mijn zwangerschap worden zo? Niks was minder waar het werd erger en erger. Ik zou met 37,5 a 38 weken ingeleid worden. Yes 36 weken gehaald, verloskundige gevraagd moeten we geen afspraken gaan maken voor het inleiden? Ze zegt neeeee dat gaat niemand doen met deze tijd... Uhhhh sorry maar hoezo niet? Ik loop op mijn tandvlees en kan dit psychisch niet meer aan...? Ik zeg we gaan naar de gynaecoloog en dan wil ik sws met 40 weken een afspraak om te kijken of inleiden kan. 40 WEKEN IS DE MAX!! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • DIY
  • PCOS

Vakantie en je lang verwachte menstruatie...

Lekker 2 weken op vakantie met mijn man... We waren er goed en wel 1 dag toen het allemaal begon. (Niet voor de gevoelige maag mensen ;) )

Op dit moment zit ik in de tent gezellig met mijn man. Het regent buiten en zo voel ik me ook van binnen... De PCOS blijft me achtervolgen. :( Ik denk zelf dat ik het allemaal onder controle heb maar helaas. Iedere keer als ik ongesteld wordt is het weer een strijd, van doorzetten tot opgeven en weer terug. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen