Snap
  • DIY
  • PCOS

Vakantie en je lang verwachte menstruatie...

Lekker 2 weken op vakantie met mijn man... We waren er goed en wel 1 dag toen het allemaal begon. (Niet voor de gevoelige maag mensen ;) )

Op dit moment zit ik in de tent gezellig met mijn man. Het regent buiten en zo voel ik me ook van binnen... De PCOS blijft me achtervolgen. :( Ik denk zelf dat ik het allemaal onder controle heb maar helaas. Iedere keer als ik ongesteld wordt is het weer een strijd, van doorzetten tot opgeven en weer terug. 

We waren goed en wel 1 dag in Oostenrijk toen de rode zee (mijn menstruatie) zich liet zien. Het begon met een simpele druppel, daarna met een vloedgolf en veel pijn. Ik kon de hele dag niet normaal lopen en niet functioneren... Daar gaat mijn vakantie dag... Of toch niet, lekker toeren met de auto deed me goed. Helaas bij terugkomst was daar de hevige pijn en het onvermijdelijke daar... Het was mega mega mega.... Maandverband lekte door, tampons hadden we niet bij, dus op naar de winkel daar de spullen gehaald die ik nodig had. 

Het sanitair is dichtbij maar voor die dag te ver lopen. Hoe lossen we dat op ik moest ieder half uur mijn dogen wisselen om niet elke keer te hoeven douchen... Dus dan maar in de tent....? Tja als je niet kan lopen moet je iets en doe je er alles voor om maar zo weinig mogelijk ongemakken te hebben. Ik hoop dat dit snel over is, ik wil niet steeds herinnerd worden an dat klote syndroom... :( 

Naja nu genoeg geklaagd, het is hier prachtig en goed weer. We slaan ons er wel doorheen. 

Dankjewel komt goed :)

4 jaar geleden

Ach, succes! En nog veel plezier op je vakantie