Profile icon Profiel News icon Posts (29)
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Wat gaan we dit weekend doen?

Vaak werk ik in de weekenden, dus wanneer we een weekend samen vrij hebben willen we altijd wat leuks plannen. Maar wat?

Ik werk in een hotel dus ik werk minimaal 2 weekenden per maand, soms 2.5 of 3. Dus wanneer ik een weekendje vrij heb en we geen verplichte activiteiten hebben (verjaardag etc), dan doen we graag iets leuks als gezinnetje. Vaak gaan we lekker wandelen in het bos/op het strand met de hond, zwemmen of lekker de stad in. Of soms gewoon lekker op bezoek bij mijn ouders. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Nachtelijke huilbuien

Het slapen ging zo goed, op d'r eigen kamer de nacht door. Maar sinds een dag of 4 is ze erg onrustig.

Wat ging het slapen toch goed, sinds we het ledikantje hebben omgebouwd tot peuterbedje. Samen een flesje maken, schone luier, pyjama aan even haren borstelen en een washandje over de toet en hup in bed. Pap leest een verhaaltje voor en dan nog een kus. Al met al 20-25 minuten en we lopen de kamer uit, ons prinsesje al half in slaap. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Het leed dat praten heet

Olivia is nu bijna 20 maanden, maar spreekt nog bijna niet. Daar krijg ik van veel kanten best wel wat commentaar op.

Olivia is met alles best vlot. Rond de tafel stappen deed ze met 9 maanden al en lopen deed ze al voor haar eerste jaar. Met veel andere dingen loopt ze ook goed op schema of zelfs voor. Alleen praten doet ze nog praktisch niet en daar maak(te) ik mij eigenlijk geen zorgen over. 

Artikel lezen
30 Reacties tonen