Snap
  • Kind

Hartelijk bedankt Mamaplaats en Chillafish

Een tijdje geleden stond er een win actie op Mamaplaats van Chillafish. Leuk dacht ik, even meedoen. En tot mijn grote verbazing won ik!

Van Mamaplaats ontving ik een mailtje dat ik had gewonnen en of ik mijn adres gegevens wilde doorgeven. En onlangs ontving ik dan wat ik had gewonnen: een supermooie loopfiets!! 

Olivia die nu bijna twee is stond te huppelen om erop te mogen. Wat vind ze die mooie rode loopfiets toch mooi. De hele dag crost ze de woonkamer door. Het fietsje is heel licht dus ook met het wandelen mag ze het meenemen. Als ze te moe is kan ik het fietsje gewoon dragen, want het weegt bijna niets.
Ook ideaal is dat het een driewieler is, maar het ziet er toch uit als tweewieler. De achterste twee wielen staan dicht bij elkaar, wat zorgt voor een goed evenwicht bij Olivia.
Mamaplaats en Chillafish bedankt voor de gave fiets!!

7 jaar geleden

Bedankt voor je fijn berichtje ! De Chillafish Bunzi is een 2-in-1 stap-voor-stap loopfiets - deze gaat van 3 naar 2 wielen (en omgekeerd) in een handomdraai !! Wanneer Olivia klaar is voor nog meer avontuur, kan je de fiets makkelijk omzetten naar een tweewieler - instructies vind je zeker op de verpakking :-) Groetjes, The Chillafish Team

7 jaar geleden

Gaaf! Veel plezier ervan!