Profiel Posts (7)
Blog image

Laat mij dat maar doen!

Als je hoort dat 65% van het ziekteverzuim binnen organisaties, psychisch verzuim betreft, schrik je toch even. Bij organisaties waar vrijwel alleen vrouwen werken, ligt dit percentage zelfs op 80%. Onder hen veel moeders met problemen die vaak aan de combinatie werk/privé gerelateerd zijn. Voor je het weet heb je veel te veel op je bordje en meld je je ziek door een burn-out.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Zwanger

Drie keer heb ik zwanger mogen zijn en drie keer heb ik er enorm van genoten! Nu ben ik wel een van die bevoorrechte moeders die vrijwel geen zwangerschapskwalen ervaren hebben. Met een hele lichte misselijkheid gedurende de eerste weken en het een keer per nacht wakker worden voor een sanitair bezoek in de laatste zwangerschapsweken, hielden mijn zwangerschapsongemakken wel op.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Gezellig kamperen

Net terug van gezellig kamperen met mijn drie lieve dochters. Manlief gaat nooit mee, hij houdt niet van het primitieve van het campingleven

Bert Visscher Net terug van een weekje kamperen met mijn drie dochters, vind ik daarin mijn inspiratie voor dit blog. Manlief gaat nooit mee, want hij houdt in het geheel niet van het primitieve van het campingleven. Douchen met je slippers aan, met een wc-rol onder de arm naar het toilet, pijn in je onderrug van het liggen op zo’n selfinflating matje, koken in een “keuken” van een halve vierkante meter, hele dagen in de kijker van je mede-kampeerders.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Het Nieuwe Wij

Zelf ben ik erg enthousiast over Het Nieuwe Werken. Al begrijp ik dat er in veel organisaties best wat hobbels te nemen zijn voordat het kan werken. Onlangs hoorde ik over een organisatie die een groot deel van zijn vestigingen moest sluiten vanwege de crisis. De werknemers werden niet figuurlijk maar letterlijk naar huis gestuurd. Om voortaan van daaruit te werken. Het Nieuwe Werken dus, min of meer gedwongen door de huidige tijd. Geweldig dat deze mensen hun baan nu niet hoefden te verliezen!

Artikel lezen
0 Reacties tonen