11 jaar geleden

Beste Biver75, Wat fijn dat je een werkgever hebt die begrip en een luisterend oor biedt! Dat is al erg belangrijk. Zoals je je situatie momenteel beschrijft, geeft echter wel aan, dat je al een bepaalde grens over bent en dat het goed zou zijn eens met een worklife-coach een oriënterend gesprek te voeren over hoe je nu weer uit dit negatieve/huilerige gevoel kunt komen. De worklife coaches die bij Fylla-Flex zijn aangesloten zijn allemaal erkende coaches en zelf bovendien moeder. Zij weten dus heel goed waarover zij praten maar ook hoe jij je voelt! In iedere provincie hebben we een worklife-coach. Dus mocht je belangstelling hebben, laat het me even weten! Hartelijke groeten, Lisette van Eechoud welkom@fylla-flex.nl

11 jaar geleden

Ik heb het er met vrije veel mensen over, maar of ze het begrijpen is een 2e... Mijn voornaamste probleem lijkt mijn werk, maar is dat ook zo... Waar ik tot ong 2 weken geleden alleen nog huilde wanneer het over m'n werk ging, huil ik nu ook al spontaan wanneer het over m'n dochter gaat... soms ook wel van blijdschap aangezien zij me positieve energie geeft, maar soms ook niet... vooral als ik erg moe ben stoppen de tranen bijna niet... Mijn werkgever is op de hoogte. Wat dat betreft heb ik het ontzettend getroffen met mijn teamleider. Hij wil me graag helpen in mijn werk en pushed me gelukkig ook niet om terug te komen. The main question is: waarom blijf ik toch huilen???

11 jaar geleden

Heb je hulp Bianca? Als je het gevoel hebt "het niet te trekken", weet dan dat je er niet alleen voor hoeft te staan. Praat erover, meld je gevoelens bij je werkgever, maar blijf er niet mee rondlopen. Het is belangrijk dat je aan je omgeving kenbaar maakt waar je mee zit.Bedenk dat dat direct ook een begin is om je weer beter te gaan voelen!

11 jaar geleden

Ik zit momenteel ziek thuis aangezien ik het niet trek....