Profile icon Profiel News icon Posts (9)
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Mijn tweede bevallingservaring! Zo anders..

Na een keizersnede een natuurlijk bevallen, Iets wat ik dolgraag wou! Maar wat ging het allemaal anders.

2,5 jaar geleden ben ik bevallen van onze zoon. Ik koos hier bewust voor een thuisbevalling. Het ziekenhuis was gewoon geen optie voor mij, ik wou lekker in mijn eigen omgeving zijn, in mijn eigen bed. De bevalling begon s morgens, van het één op het andere moment braken mijn vliezen, en kort daarna kwamen de eerste weeën, dit bouwde zich mooi op en na ongeveer 6 uurtjes weeën opvangen had ik volledige ontsluiting. Het persen leek goed te gaan en ik vond het allemaal goed dragelijk en ik was zeer gemotiveerd om de kleine op eigen kracht op de wereld te zetten.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Deze zomer lekker met twee kindjes op ontdekking!

Deze zomer word fantastisch! Wij zijn echte buitenmensen en ook door weer en wind gaan wij altijd voor een frisse neus!

Nu we eind mei/begin juni ons tweede kindje verwachten en onze zoon nu op een leeftijd is gekomen dat hij het heerlijk vind om buiten te spelen en te ontdekken kan ik me nog meer op de zomer verheugen dan anders. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Help! Het kiezen van de naam..

De tijd begint te drinken en je bent druk bezig met de voorbereidingen. Maar dan moet je nog de perfecte naam kiezen. Help!

Op jonge leeftijd (laten we zeggen vanaf mijn 15de tot mijn 21ste) was ik dikwijls lekker aan het romantiseren/fantaseren wat de namen van mijn kinderen zouden kunnen worden, aangezien ik al vanaf mijn 15de met mijn huidige man samen ben kon ik al goed inspelen op de achternaam etc. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen