Profiel Posts (5)
Blog image

#5 een boom in een lege studio

Wat ik toen nog niet wist was dat ik nooit geen extra versiering zou halen. Mijn studio was vaker leeg dan bewoond.

Mijn boom staat! Het heeft even geduurt voor ik de juiste plek gevonden had maar ik ben tevreden. Morgen nog even extra versiering halen want het beetje dat ik heb is voor een boom die nog niet eens de helft van deze is. Maar zo kan het er eerst mee door en heb ik in elk geval 'kerst' in huis.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

#4 de kerstboom ophalen

Het was lang geleden dat ik me zo gevoeld had, nee eigenlijk had ik me nog nooit zo gevoeld!

Wauw! 2 uur hebben we gister buiten staan kletsen. Pas toen ik weer naar binnen liep en op de klok keek had ik door dat er 2 uur voorbij waren gegaan. Ik werd een beetje rood, waarschijnlijk had ik hem binnen moeten vragen. Het was best wel koud buiten en ik had hem best een kop koffie aan kunnen bieden. Maar goed, ik had er geen erg in gehad dat er al 2 uur voorbij was gegaan en om heel eerlijk te zijn had ik het alles behalve koud!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#3 de eerste ontmoeting

Het raampje gaat open en hij vraagt: "Sorry hoor, maar waar zie jij Jopie Jong?" Ik lach en wijs naar de overkant.

Eindelijk zit ik in mijn studio, en ondanks dat ik al 5 jaar uit huis ben is dit de eerste keer dat ik alleen woon. Het is een ruimte van 35 vierkante meter, ik heb alles wat ik nodig ben en om de stilte een beetje te doorbreken heb ik veel de radio aan staan. De afgelopen dagen ben ik flink bezig geweest met uitpakken van mijn persoonlijke spulletjes en vandaag ben ik na lang schuiven en uitproberen eindelijk tevreden.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

#2 lange gesprekken en een hoorbare klik

Wauw.. Nog nooit heb ik zo makkelijk met iemand gepraat over werkelijk alles.

Al snel lijkt het alsof ik getrouwd ben met mijn telefoon. We praten de hele dag door met elkaar over van alles. Waar ik ook heen ga, mijn telefoon gaat mee en het geluid staat aan. Zelfs als ik onder de douche sta reageer ik op zijn appjes. Het grappige is dat hij tegelijkertijd aan het douchen is en ook gewoon lekker blijft appen! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen