Snap

#5 een boom in een lege studio

Wat ik toen nog niet wist was dat ik nooit geen extra versiering zou halen. Mijn studio was vaker leeg dan bewoond.

Mijn boom staat! Het heeft even geduurt voor ik de juiste plek gevonden had maar ik ben tevreden. Morgen nog even extra versiering halen want het beetje dat ik heb is voor een boom die nog niet eens de helft van deze is. Maar zo kan het er eerst mee door en heb ik in elk geval 'kerst' in huis.

Wat ik toen nog niet wist was dat ik nooit geen extra versiering zou halen. Mijn studio was vaker leeg dan bewoond.

Een paar dagen na het ophalen van de kerstboom kwam hij langs, het was gezellig en we hebben gepraat terwijl we heerlijk tegen elkaar aan zaten op mijn kleine bankje. Eigenlijk wou ik helemaal niet dat hij wegging maar het moment was dan toch gekomen. Na een, tot in de tenen voelbare, kus zag ik hem de trap aflopen. Het was nog steeds moeilijk te geloven dat ik zo verliefd kon zijn, dat ik me zo op mijn gemak voelde, dat ik me zelfverzekerd voelde en bovenal stapel gelukkig.

Na 10 minuten kreeg ik een apje, hij was thuis en stiekem baalde hij dat hij weg was gegaan. Hij stuurde dat hij me eigenlijk mee had willen nemen. Mijn antwoord was: "waarom heb je dat niet gedaan dan?" Na nog wat heen en weer appen besloten we dat ik zelf die kant maar op zou gaan. Ik pakte wat spulletjes, een t-shirt om in te slapen (dat ik daar ging slapen was duidelijk maar dat betekende niet dat er ook maar iets ging gebeuren en dus ook dat ik braaf met een t-shirt aan ging slapen), tandenborstel, wat verzorgingsproducten en schoon ondergoed,

Toen ik eenmaal op de fiets zat kreeg ik weer een apje, ik moest wel achterom komen want de voordeur was stuk. Omdat ik nog nooit bij hem geweest was besloot ik te kloppen voordat ik binnen kwam. We zijn eigenlijk vrijwel direct naar boven gegaan, hebben daar nog uren liggen praten, lol maken en uiteindelijk ben ik in zijn armen in slaap gevallen. (zonder t-shirt maar dat was omdat het daarboven bloedheet was en het duurde nog even voordat er meer gebeurde dan kletsen en slapen)

Wat ik toen nog niet wist was dat dit een alles veranderende nacht in mijn leven was. Ik ben namelijk nooit meer weg gegaan!

7 jaar geleden

Wat is liefde toch mooi!!! Gefeliciteerd jullie samen xxx