Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Kind

Avondritueel, hoe vaak ga je terug naar boven?

Mijn lief en ik ploffen elke avond voldaan op de bank om DWDD te kijken en dan begint het geroep. Moeten we wel of niet naar boven gaan?

Herkenbaar, of zijn wij de enigen die zich zo gek laten maken? Bij het avondritueel, deel I, gebruiken we onze laatste energie voor de kinderen op. Pyjama's aan, tanden poetsen, toch best een klus met een speelse kleuter en drukke peuter. Daarna met zijn allen op bed een verhaaltje lezen, altijd best gezellig. Bed in, dikke kus en een knuffel, vaak nog 1 extra, in de hoop dat het helpt en snel naar beneden. Beneden nog het aanrecht leeg maken, speelgoed opruimen (vaak denkend: "zit ik hier op mijn knieën, het moet toch anders kunnen…?) en dan eindelijk kan de televisie aan en hoeven we even niets meer.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Gezond

Gezonde zorgen of reële angst?

Onze dochter van 6 weken heeft een hartruisje. We wachten op een oproep van de cardioloog.

Natuurlijk heeft het ruisje van mijn dochter, Nora, niets te betekenen. Dit zeg ik meerdere keren per dag tegen mezelf. Maar tegelijkertijd betrap ik mezelf erop dat ik de open-hart operatie en met name alles wat eraan vooraf gaat, al regelmatig in mijn fantasie heb meegemaakt. 

Artikel lezen
8 Reacties tonen