Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama

Cliches?? Nee lief juist!

Pffff soms wordt ik echt doodmoe! (En ja op commentaar kan ik rekenen I know!)

Al die zwangere die alles maar op die hormonen gooien bah... daar wordt ik nou moe van! Als die opmerkingen die je niet mag zeggen tegen zwanger (en vervolgens ook nog melden dat je die dingen niet kan zeggen tegen een zwangere/net bevallen vrouw) tegen mij mochten ze alles zeggen waarom om dat het me vrienden en familie is! (En onbekende btw ook) ik denk dat ik na 3 kinderen best mag zeggen dat ik uit ervaring spreek! 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

bevalling 1ste kindje

de bevalling van me eerste kindje.... ik wist niet wat me te wachten stond maar....

 na lang wachten komt de uitgerekende datum in zicht, ik zit bij de buren het is 7 uur savonds op 18-01-2010. ik voel steeds wat krampjes en automatisch kijk ik naar de klok ong elke 10 minuten komt zo'n krampje. zou dit het zijn? nee kan niet, mijn moeder zei als er een wee komt weet je dat echt wel. en ik wist het niet dus het zal wel niet. rond 9 uur houd het op niks meer, oke vals alarm. we zijn naar huis gegaan en hebben nog even gezellig gedaan samen. en dan lekker slapen. om klokslag 02.00 uur wordt ik wakker. weer wat krampjes niet benoemingswaardig maar ik voel ze... of hoop ik het zo graag dat ik het bedenk?? ik blijf wakker ik kan niet in slaap komen ik voel me goed ik voel me klaar wakker. me man ligt nog te slapen ik wil hem niet wakker maken hij moet zo meteen gewoon werken. rond 3 uur ga ik toch is schrijven elke paar minuten komt wel zo'n krampje zou het??? nee!!! want volgens mij moeder voel je het echt wel. oke ik wacht rond 5 uur zit ik in bed en ik blaas zachtjes tijdens zo'n krampje. HUH deed ik dat?? ja dat deed ik!! oke dan is het misschien wel een wee!? ik weet het niet en bel me moeder, me moeder komt er aan zegt ze ze drinkt een bakkie koffie en haalt me zus op die wou ook graag bij de bevalling zijn. ik maak me man wakker ik zeg dat me moeder en me zus zo komen dat ik misschien wel ga bevallen!!!

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

soms...... heel soms

​soms.... heel soms maar dan ook zelden kan ik ze wel achter het behangplakken

Ik ben (denk ik) niet een moeder moedertje, ik zie wel van die moeders in de supermarkt netjes met een lijstje, kindje in de kar evt. Kindje ernaast. Ziet er vreedzaam uit, kinderen luisteren netjes, boodschappen tas meegenomen.

Ik niet ik loop niet zo ik loop in de winkel van pad naar pad terug naar het andere pad ooh nee toch nog dat pad. Heb ik nu de melk al? Nee he...!? Weer terug! Cyrelle (oudste 5jaar) nee niet de Disney cakejes die zijn heel duur dat kan niet elke dag! Jaylina (middelste 3.5 jaar) rustig met dat karretje (ZIJ MOET altijd... altijd een klein karretje) bij mama blijven. En ondertussen begint fayenna (jongste 6 Maanden) ook te huilen natuurlijk anders us de party niet compleet. Eenmaal bij de kassa moeten de oudste dames alles op de band zetten want "helpen is goed" dat de koekjes het niet over leven dat is bijzaak. En natuurlijk moet ik WEER tas kopen want die ben ik vergeten. De auto in allemaal huilen want ze zijn hun ballon vergeten..... oke mama gaat het wel ff pakken jullie hebben er immers pas 10! Oke we zitten fayenna moppert nog die begint honger te krijgen. Snel naar huis kinderen naar binnen fayenna even in de box snel naar de auto tassen naar huis slepen. Belangrijke boodschappen (vriezer/koelkast spul) uitpakken. Nee cyrelle even wachten ik zal zo een filmpje opzetten (huilen natuurlijk want dat moet meteen) Jaylina niet alles wet we gekocht hebben is om meteen op te eten je kan niet de hele dag snoepen vanmiddag mag je wat. (Huilen natuurlijk want dat moet meteen) snel een fles maken dan is fayenna stil en wat drinken voor de dames. Oke ik zit fayenna drinkt de fles de oudste dames mopperen en zeuren jaylina wil een snoepje/koekje/chipje... en cyrelle wil nu een filmpje/knutselen/kleien... of wat ze dan ook kunnen bedenken in het half uurtje dat ik de fles geef. MAMA??????? ik heb gepoooooooeeeeeept!! Pfffff kom er aan jaylina! OH sorry mama ik heb me drinken om gegooid! Geeft niet cyrelle ik ruim het zo wel op!!!! Duss.... soms.... heel soms maar dan ook zelden wil ik ze achter het behang plakken! Maar vaak.... heeel vaak eigenlijk altijd ben ik zo blij met me knappe meiden, dat ik alleen boodschappen doen niet eens meer leuk vind!

Artikel lezen
1 Reacties tonen