Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image

Instortingsgevaar aanwezig 3

Het is zover. Het gevaar waar ik zo bang voor was is gebeurd. Het is allemaal erger geworden

Het is al even geleden maar we zijn eindelijk op het punt van instorten gekomen. Vriendlief denkt dat we maar apart van elkaar moeten gaan wonen om te kijken hoe het dan loopt tussen ons. Sorry maar geen polonaise aan m'n lijf en maar bedenken wanneer meneer een keer tijd heeft om naar ons te komen of überhaupt voor z'n dochter te zorgen. Sorry nee daar pas ik voor. Als hij apart wil gaan wonen is het voor mij gewoon over en uit.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Instortingsgevaar aanwezig deel 2

Het is weer zover. Niet lang terug besloot vriendlief weg te gaan en ons achter te laten en nu weer

Mannen zijn echt niet te geloven. Vorige keer heeft ie ons 1,5 week alleen gelaten omdat hij na moest denken. Uiteindelijk is hij weer thuis gekomen en na een heel gesprek samen besloten er voor te gaan. Ja ik weet het, misschien niet de meest verstandige keuze maar m'n gevoel gaf wat anders aan en denk ook aan de kids.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Laatste loodjes en aan het aftellen

En daar zijn ze dan, de laatste en o zo zware loodjes. Druk aan het aftellen...

En we zitten op 37 weken. De o zo zware laatste loodjes beginnen. En geloof me, ze zijn zwaar in mijn geval. In de zwangerschap van Jesse al last van mijn ribben omdat hij, zo druk als hij was in mijn buik, ze goed heeft gekneusd. Nu met deze zwangerschap niet anders. Had er van de vorige keer natuurlijk al last van dus niet anders met deze zwangerschap. Ook deze kleine zit er lekker tegenaan te trappen en draaien. Daarnaast ook de standaardklacht van maagzuur alleen dan toch een tik erger als dat ik ervaren heb met de vorige zwangerschap. Probeer van alles en nog wat en vanavond voor het eerst ook over m'n nek gegaan. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen