Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Mama
  • Voeding

Druk druk druk en nog eens DRUK

De laatste weken zijn voorbij gevlogen. Ontzettend druk gehad, en als ik eindelijk dacht nu even rust... Stond er wel weer iets om de hoek.

Rust? Neeeeneee... eerder SUPRISE je leven wordt nog drukker!!! Ons leventje was de afgelopen weken een gekke achtbaan. Werk en thuis, het was even niet allemaal in balans. Maar dat ga ik gauw eens lekker van mij afschrijven in een andere blog. Vandaag wil ik met jullie een lekker soepje delen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Het gevecht tegen dat wat SUIKER heet!

Suiker! Ken je dat? De goede voornemens die je hoopt te bereiken wanneer het nieuwe jaar van start gaat...

Ondertussen zijn we alweer halverwege april. En wat is er terecht gekomen van één van de .... ben de tel kwijt, goede voornemens voor 2015? Niet veel kan ik je vertellen. Ik verdiep mij in gezonder eten, bewuster eten, suikervrij eten, en hoe meer ik erover lees hoe meer trek ik krijg in een zak chips, of een lekkere vers gebakken taart. Ik beken dat ik verslaafd ben aan suiker. Elke keer denk ik ach nog een keertje, pas nog steeds broek maat 38 en shirts maat S. Tot ik de volgende dag voor de spiegel sta en denk, oei die armen, oei die benen, oei dat beginnende buikje? Nee dat stadium ben ik al voorbij... het is een buikje! Voor mijn dochter ben ik bewust bezig met eten en drinken, waarom dan niet voor mezelf? Zelfs ons konijn Elvis eet meer fruit en groente dan ik. De uitdaging is niet moeilijk, maar de eerste stap. Makkelijk snaaien kost geen moeite, verantwoord snaaien kost tijd. Laat ik daar maar eens mee beginnen tijd maken voor mezelf (zonder schuld gevoel).

Artikel lezen
0 Reacties tonen