Snap
  • Mama

Oepsie! Eerste blog geschreven en niet eens voorgesteld

Gisteren mijn eerste blog geschreven, en ineens bedenk ik mij; wat gek ik heb mij niet eens voorgesteld aan jullie...

Dat zal ik bij deze toch nog even doen, wel zo netjes :)

Tijdje geleden zag ik via mamaplaats een oproep voor nieuwe bloggers, schrijven (en blogs lezen) is iets wat ik graag doe. Ik werk 4dagen in de week en moet daarvoor reizen met de trein, niets is leuker dan even lekker gedachten op nul en blogs lezen, als er tenminste niet iemand naast mij een appel of een wortel zit te eten die pech heb ik namelijk altijd.

Mijn man Jasper en ik waren 27weken in verwachting toen wij elkaar het JA-woord gaven, en in dec 2011 is onze dochter Luana Arendina geboren, de dag na kerst. 

Zoals ik al zei ben ik 4dgn in de week aan het werk, ik werk in een kledingwinkel en mijn man gaat vanaf 1mei weer 5dgn werken. Wij zijn ontzettend dankbaar met de leuke kinderopvang waar Luana naar toe gaat en mijn lieve schoonouders die 1dag in de week oppassen. 

Het is ontzettend fijn om thuis te komen en mijn kleine meid heeft dan verhalen voor tien, dat ze soms zegt; ' oke mama ik moet even adem halen, dan ga ik weer verder '.

Nooit gedacht dat een wonder, zo'n grote liefde kon brengen.

Ik kijk erg uit naar jullie blogs...

Liefs 

Joyce

Ps op de foto zie je Luana heeell trots dat ze zelf make up op heeft gedaan, juist met mijn oogpotloodje ;)

9 jaar geleden

Ik moet je heeelll eerlijk bekennen dat ik wegbrengen naar de kinderdagopvang nog steeds moeilijk vind, ik ga dan echt met een brok in mijn keel weg, ik haal haar liever op maar helaas va mijn werk ben ik altijd laat thuis. Grappig he hoe je, jezelf nu zo tegen komt als mama...

9 jaar geleden

Heerlijk die kleine meiden! En fijn dat je een geschikte kinderopvang heb gevonden. Ik vond het toch wel heeul spannend die eerste keer haha. nooit gedacht dus want ik vond mezelf niet zo een moeder. dus wel :P