Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Nieuws
  • Zwanger

Vertellen met kerst of volgende echo afwachten?

Vertellen of toch de volgende echo afwachten? Wat een moeilijke beslissing...

Vrijdagavond besluiten we om de volgende echo af te wachten voordat we iets gaan vertellen. Maar dit blijkt voor mij een onmogelijke opgave te zijn. Zoveel verdriet en onzekerheid, gezellig doen met kerst gaat me zo niet lukken. Dus toch besloten op kerstochtend om het te vertellen tegen onze ouders. Het (door mijn eigen moeder) bedrukte shirtje aan (besteld door een vriendin zodat ze het niet door had) en op naar opa en oma. Nog voordat ze het shirt goed en wel hebben kunnen lezen, barst ik al in tranen uit.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Nieuws
  • Zwanger

Dat gaat een leuk kerstcadeau worden

Een leuk cadeau voor kerst, orgineler als het verplicht vertellen zoals bij de eerste..maar ook dat liep anders.

Wat waren we blij, op 8 december eindelijk een positieve test na al 13 dagen overtijd te zijn. Dit keer gaan we het op een leuke manier vertellen, hadden we ons voorgenomen. De vrijdagavond voor kerst zouden we de eerste echo hebben, volgens mijn berekening zou ik dan 8 weken zijn. Wat is er nou een mooier cadeau met kerst om dit aan de opa's en oma's te mogen vertellen. Helaas liep het wat anders..op de echo bleek het niet goed te zijn, het vruchtje was pas 5 weken en geen kloppend hartje. Wat een tegenvaller was dat ????. Nu is het zo dat het bij onze eerste ook niet klopte met mijn cyclus, dus lang verhaal, maar ergens was er nog wat hoop dat ik misschien korter zwanger zou zijn als gedacht. Volgende week een nieuwe afspraak..

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Nieuws
  • Zwanger

Spannend, hoe zullen ze reageren :)

Oke we zijn gezien in de algemene wachtkamer van het zorgcentrum, wat nu..

Oke we zijn gezien in de algemene wachtkamer van het zorgcentrum waar meerdere soorten specialisten zitten, de volgende ochtend krijg ik een appje van mijn schoonzusje "Moet jij mij iets vertellen, wordt ik tante??" De bekende had het al over straat gegooid. Vriendlief gebeld, wat doen we nu!!!??? Ik was pas 5 weken zwanger en moest ook nog eens tot 21.00 werken...Op deze manier wilde wik dit heugelijke nieuws natuurlijk niet bekend maken...maar snel overschakelen naar een manier waarop we het dezelfde avond nog konden vertellen voordat onze naasten het op straat zouden horen. Want aan de ene kant van ons dorp heb je de griep aan de andere kant ben je al een week overleden en begraven :$

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Mijn eerste blog!!Eerst maar eens een voorstelrondje

Mijn eerste blog!!! Even een kleine inkijk in ons leventje, zodat jullie een idee hebben wie ik ben en hoe ons leven eruit ziet.

Mijn eerste blog!!! Ja zo is het bij iedereen begonnen, met die allereerste blog. De reden dat ik er mee begin, is dat ik de eerste ben met een kleintje uit de vriendenkring. Ze zijn allemaal helemaal weg van onze kleine man, maar ik wil geen uren gaan zitten kletsen over hem, terwijl zij nog zo'n ander leven hebben. Dat doet de vriendschap ool vast geen goed ;) Daarom lijkt het me leuk om het hier te delen.

Artikel lezen
4 Reacties tonen